شناسهٔ خبر: 72951226 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

شورای فرهنگ عمومی گیلان

نامگذاری بیمارستان لاکان رشت به نام آیت الله شهید رئیسی و شهدای خدمت

نماینده ولی فقیه در گیلان امروز در شورای فرهنگ عمومی، خواستار نامگذاری بیمارستان لاکان رشت به نام آیت الله شهیدرئیسی و شهدای خدمت شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ نماینده ولی فقیه در استان در نشست شورای فرهنگ عمومی که صبح امروز در مصلای رشت برگزار شد، با گرامیداشت سالروز شهادت شهید جمهور و شهدای خدمت، گفت: به پاس خدمات شهید جمهور و گرامیداشت نام و یاد او، بیمارستان در حال ساخت در لاکان رشت را به نام آیت الله شهید رییسی و شهدای خدمت نامگذاری خواهیم کرد.

آیت الله رسول فلاحتی افزود: شورای فرهنگ عمومی بازوی فرهنگی استان محسوب می‌شود و خروجی نشست‌های این شورا می‌تواند در حوزه فرهنگی جامعه تاثیر فراوانی داشته باشد.

وی در ادامه بر وقت شناسی، دقت در مدیریت هزینه‌های برگزاری برنامه‌ها در حوزه‌های مختلف، تبدیل وصیت نامه‌های جمع آوری شده از ۱۳ هزار شهید و جانباز گیلان در قالب کتاب به عنوان میراثی ماندگار برای آیندگان، کمک به مظلومان در برابر ظالمان و کمک مالی به نیازمندان جامعه تاکید کرد.نامگذاری بیمارستان لاکان رشت به نام آیت الله شهید رییسی و شهدای خدمت

نماینده ولی فقیه در گیلان همچنین برگزاری یادواره‌های شهدا را تلاشی اثر گذار و مهم برای انتقال رشادت‌ها و حرکت مانای جمهوری اسلامی به نسل معاصر و جهانیان دانست و تاکید کرد: در عصری که دشمن گام به گام با برنامه ریزی در حال تهاجم فرهنگی و توطئه است باید هوشمندانه در زمینه‌های مختلف به ویژه حوزه ایثار و شهادت تلاش کرد.

استاندار گیلان هم در این نشست بر برگزاری برنامه‌های هفته قرآن از جمله نمایشگاه قرآن مطابق سند توسعه قرآنی با تشکیل کمیته‌ای تخصصی تاکید کرد.

هادی حق شناس، درباره برگزاری کنگره‌های استانی شهدا که قرار است هر ده سال یک بار برگزار شود هم گفت: دومین کنگره ۸ هزار شهید گیلان با برگزاری برنامه‌های مدون از جمله اجلاسیه، نمایشگاه و جلوه‌های عاشقی که از ۷ تا ۱۷ شهریور برگزار می‌شود نیز فرصت مناسبی برای تبیین رشادت‌ها و آرمان‌های شهدا به ویژه برای نسل جوان است.

همچنین در نشست شورای فرهنگ عمومی گیلان، برخی از اعضای شورا، عملکرد و برنامه‌های خود را در حوزه‌های مختلف از جمله برگزاری جشن غدیر و فعالیت‌های مساجد بیان کردند.