شناسهٔ خبر: 72920665 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

برگزاری جشنواره فرهنگی بومی محلی سرخس برای اولین بار

اولین جشنواره بومی و محلی در محوطه بنای تاریخی فرهنگی بابا لقمان سرخسی در روز‌ جمعه و شنبه دوم و سوم خرداد برگزار می‌ شود.

صاحب‌خبر -

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، فرماندار سرخس گفت: در اولین اقدام شهرداری سرخس مطابق برآورد اولیه؛ قریب به ۱۰۰ متر مکعب نخاله ساختمانی از طرفین مسیر‌های منتهی به بنای تاریخی فرهنگی لقمان بابای سرخسی پاکسازی شد.

مجید بیکی افزود: محوطه ۴ هکتاری پیرامونی بنا و فضا‌های مجاور آن که حدود ۱۵ هکتار می‌شود را جمع آوری و به محل‌های مجاز انتقال داده شده  است.
وی ادامه داد: این اقدام به منظور سهولت در آمد و شد میهمانان جشنواره، ایجاد پارکینگ و از مهمترین آنها زیباسازی بصری بنا و انتقال خیابان از محوطه ۴ هکتاری به بیرون از آن محوطه صورت می‌پذیرد.
فرماندار سرخس گفت: تعداد ۲۵ غرفه و رفع نواقص روشنایی داخل بقعه بنا و محوطه ۴ هکتاری پیرامونی بنا، نورپردازی موقت بنا، راه اندازی سیاه چادر و فروش محصولات لبنی عشایری در سیاه چادر، ایجاد و چیدمان جایگاه با ظرفیت ۶۰۰ نفر، ایجاد، استقرار و نمایش ادوات جنگی در مجاورت محوطه ۴ هکتاری با توجه به زمان برگزاری جشنواره در روز آزادسازی خرمشهر از دیگر برنامه‌های جشنواره یادشده است.

بیکی افزود: راه اندازی سیاه چادر و فروش محصولات لبنی عشایری در سیاه چادر از برنامه‌های پرجاذبه جشنواره خواهد بود که مقرر گردیده با همکاری مدیریت محترم امور عشایری شهرستان به انجام برسد.