شناسهٔ خبر: 72916173 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: برترین‌ها | لینک خبر

اقدام بهنوش طباطبایی و نرگس آبیار در مصلی خبرساز شد

اقدام بهنوش طباطبایی و نرگس آبیار در مصلی خبرساز شد

روز گذشته مراسمی در نمایشگاه کتاب برگزار شد که واکنش‌های گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی داشته است. کتاب سووشون که نویسنده آن سیمین دانشور است را با حضور نرگس آبیار و بهنوش طباطبایی، کارگردان و بازیگر سریالی به همین نام امضا کرده‌اند.

صاحب‌خبر -

برترین‌ها: روز گذشته مراسمی در نمایشگاه کتاب برگزار شد که واکنش‌های گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی داشته است. کتاب سووشون که نویسنده آن سیمین دانشور است را با حضور نرگس آبیار و بهنوش طباطبایی، کارگردان و بازیگر سریالی به همین نام امضا کرده‌اند.

2170639_489

این اقدام واکنش‌های منفی زیادی داشته، چون کتاب که متعلق به سیمین دانشور است و مشخص نیست چرا آبیار و طباطبایی باید آن را امضا کنند؟ آیا صرف حضور آن‌ها در سریالی به همین نام، این حق را ایجاد می‌کند که کتاب نویسنده دیگری را امضا کنند؟ به هر حال ساعاتی بعد اعلام شد که آبیار و طباطبایی صرفا پوسترهای سریال سووشون را امضا کرده‌اند و کاری به کتاب نویسنده فقید نداشته‌اند!

2