شناسهٔ خبر: 72857523 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

از مهدی ترابی تا سروش رفیعی/جنگ آقای پاس گلی در هفته پایانی لیگ برتر بالا گرفت!

برنا - گروه ورزشی: چند ستاره فوتبال ایران در فصل جاری لیگ برتر برای رسیدن به یک رکورد تلاش می‌کنند. برنا - گروه ورزشی: چند ستاره فوتبال ایران در فصل جاری لیگ برتر برای رسیدن به یک رکورد تلاش می‌کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش برنا، اگرچه دیدار استقلال خوزستان و تراکتور برای هر دو تیم تقریبا دیداری تشریفاتی محسوب می‌شود ولی از دل این دیدار علاوه بر آقای گلی، آقای پاس گلی هم می‌تواند مشخص و معرفی شود.

در حال حاضر مهدی ترابی با ٨ پاس گل به تنهایی در صدر بهترین گل سازان لیگ بیست‌و‌چهارم ایستاده است و می‌تواند با حفظ فاصله خود با رقبای دیگرش در پایان رسمی بازی‌های هفته سی‌ام لیگ برتر به عنوان برترین پاسور فصل جاری معرفی شود.

این در حالی است که مهدی هاشم نژاد هم تیمی ترابی در تراکتور و علی اصغر اعرابی ستاره این فصل فولاد با ۷ پاس گل رده دوم را به خود اختصاص داده‌اند و در این زمینه با مرد شماره ۹ قرمز‌های تبریزی رقابت تنگاتنگی دارند.

جالب است بدانید نفراتی مانند سروش رفیعی از پرسپولیس، محمد کریمی از سپاهان، عارف رستمی از نساجی و امین جهان کهن از آلومینیوم و امیرحسین حسین زاده از تراکتور، با ۶ پاس گل به صورت مشترک رده سوم این جدول را به خودشان اختصاص داده‌اند.

با این اوصاف سه تراکتوری (مهدی ترابی، مهدی هاشم نژاد و امیرحسین حسین زاده) به ترتیب تعداد پاس گل تا پایان هفته بیست و نهم لیگ برتر در حال حاضر این شانس را دارند که بازی در خوزستان مقابل شاگردان امیر خلیفه اصل این عنوان جذاب را به نام خود به ثبت برسانند و آقای پاس گل ایران در پایان لیگ برتر در دوره بیست و چهارم لقب بگیرند.

انتهای پیام/