شناسهٔ خبر: 72839409 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: جماران | لینک خبر

مذاکرات موفق آمریکا و حماس شوک جدید به اسرائیل/ ماجرای آزاد کردن اسیر «عیدان الکساندر» + عکس و فیلم

حماس: "عیدان الکساندر" در چارچوب مذاکرات انجام شده با آمریکا آزاد خواهد شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش جماران؛ جنبش مقاومت اسلامی حماس با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: در چارچوب تلاش‌های انجام شده توسط برادران میانجیگر برای آتش بس جنبش حماس روزهای گذشته تماس‌هایی با دولت آمریکا برقرار کرده که پیشرفتی مثبت داشت و این جنبش عیدان الکساندر نظامی اسرائیلی دو تابعیتی آمریکایی را در چارچوب اقدامات انجام شده برای توافق آتش بس و بازگشایی گذرگاه‌ها و ورود کمک‌های بشردوستانه برای ملت فلسطین در نوار غزه آزاد خواهد کرد.

جنبش حماس بر آمادگی خود برای آغاز فوری مذاکرات فشرده و تلاش‌های جدی به منظور دستیابی به توافق نهایی با هدف پایان جنگ و تبادل اسرا بر اساس توافقات انجام شده و مدیریت نوار غزه توسط طرف‌های حرفه‌ای مستقل که تضمین کننده ادامه آرامش و ثبات برای سال‌های طولانی باشد علاوه بر بازسازی و پایان محاصره این منطقه باشد تاکید می‌کند.

جنبش حماس تلاش‌های انجام شده توسط برادران میانجیگر در کشور قطر و جمهوری عربی مصر و همچنین برادران در ترکیه را مورد تقدیر قرار می‌دهد.

 

عیدان الکساندر

 

 شوک جدید به اسرائیل

تحلیلگران و مقامات صهیونیست: آزادی الکساندر شکستی بزرگ برای نتانیاهو و "اسرائیل" است

باراک رافید تحلیلگر صهیونیست اعلام کرد: توافق آزادی عیدان الکساندر یک پیروزی بزرگ برای رئیس جمهور ترامپ و ویتکوف فرستاده وی و از سوی دیگر شکستی بزرگ برای نتانیاهو، درمر و کابینه است.

همچنین در این خصوص آلموگ بن زکری دیگر تحلیلگر صهیونیست تاکید کرد: نتانیاهو مطمئناً تلاش خواهد کرد بدون ذره‌ای خجالت در کنار عیدان الکساندر ظاهر شود و مانند کسی رفتار کند که گویی نقشی اساسی در آزادی آن داشته در حالی که هیچ اقدامی برای این موضوع انجام نداده است.

حیلی تروبر عضو کنست رژیم صهیونیستی در این خصوص گفت: این خیلی نگران کننده است که یک سرباز یگان گولانی در حالی که لباس ارتش "اسرائیل" را بر تن دارد از داخل "اسرائیل" به اسارت درآید و با تلاش یک دولت خارجی و به لطف داشتن گذرنامه خارجی به خانه خود بازگردد همان دولت خارجی آزادی وی را به خانواده‌اش اعلام کند.

روزنامه صهیونیستی اسرائیل هیوم نیز به نقل از یک مقام مسئول در دولت آمریکا اعلام کرد:اگر توافق بلند مدت آتش بس محقق شود ترامپ سفر به "اسرائیل" پیش از ورود به عربستان سعودی را مورد بررسی قرار خواهد داد.

mp4
حجم ویدیو: 6.00M | مدت زمان ویدیو: 00:00:16

اخبار مرتبط

انتهای پیام