شناسهٔ خبر: 72777512 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

معاون وزیر بهداشت:

بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) اراک ظرفیت تبدیل شدن به قطب درمانی منطقه را دارد

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) اراک، یکی از بیمارستان‌های خوب کشور است که ظرفیت تبدیل شدن به قطب درمانی منطقه را دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، سید سجاد رضوی، صبح امروز _پنجشنبه هجدهم اردیبهشت_ در جریان بازدید از بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) اراک، اظهار کرد: این بیمارستان با تعداد تخت بالا و خدمات متنوعی که ارائه می‌دهد، می‌تواند به قطب درمانی منطقه تبدیل شود.

وی افزود: زحمات زیادی برای راه‌اندازی این مرکز کشیده شده و مردم شریف اراک سزاوار بهره‌مندی از خدمات درمانی باکیفیت هستند.

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) اراک، یکی از بیمارستان‌های خوب کشور است که ظرفیت تبدیل شدن به قطب درمانی منطقه را دارد.

رضوی با تأکید بر ضرورت تکمیل کادر درمانی، عنوان کرد: تلاش خواهیم کرد با کمک در تأمین نیروی انسانی، به‌ویژه پرستار، ظرفیت این بیمارستان را به حداکثر برسانیم تا مردم بیش از پیش از خدمات آن بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به فرسودگی بخشی از زیرساخت‌های درمانی کشور، گفت: نزدیک به ۳۰ درصد تخت‌های بیمارستانی کشور فرسوده‌اند، یعنی حدود ۴۰ هزار تخت، در کنار بهره‌برداری از مراکز جدید، باید بازسازی مراکز فرسوده نیز در اولویت قرار گیرد.

وی همچنین بر لزوم تأمین تجهیزات ضروری تأکید کرد و افزود: تأمین دستگاه MRI، افزایش تعداد دستگاه‌های سی‌تی‌اسکن، تجهیز به دستگاه سنگ‌شکن و رفع کمبود نیروی انسانی، به‌ویژه پرستاری، از نیازهای مهم برای توسعه بخش‌های بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) است.

معاون درمان وزارت بهداشت تصریح کرد: کمبود تخت، نیروی انسانی و لزوم بهره‌برداری از بیمارستان‌هایی با پیشرفت فیزیکی ۸۰ تا ۹۰ درصد از چالش‌های ملی حوزه درمان است

رضوی اضافه کرد: برای سال جاری حدود ۱۰ تا ۱۲ هزار نیروی پرستاری و حدود شش هزار و ۵۰۰ پزشک متخصص نیاز داریم که تاکنون تنها حدود دو هزار نفر جذب شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: با برنامه‌ریزی در قالب نظام ارجاع و پزشک خانواده، اولویت ما تأمین این نیروها در مناطق محروم خواهد بود تا بتوانیم بخشی از کمبودهای موجود را جبران کنیم.