شناسهٔ خبر: 72764184 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

برپایی نمایشگاه اقتصاد مقاومتی و تولیدات خانگی در زاهدان

مدیر سازمان بسیج سازندگی سپاه سلمان سیستان و بلوچستان گفت: به مناسبت سومین روز از هفته بسیج سازندگی، نمایشگاه اقتصاد مقاومتی و تولیدات خانگی و صنایع دستی در زاهدان برپا شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان، غلامرضا ملایی امروز _چهارشنبه هفدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران در زاهدان اظهار کرد: در سومین روز از هفته بسیج سازندگی با شعار بسیج سازندگی، کارآفرینی، توانمندسازی اقتصاد به توان مردم، هم‌زمان در سالروز تأسیس بسیج سازندگی، نمایشگاه اقتصاد مقاومتی و کارگاه خیاطی در حوزه زکیه ناحیه ویژه سپاه شهرستان زاهدان افتتاح شد.

وی افزود: در این نمایشگاه اقتصاد مقاومتی، تولیدات خانگی و صنایع دستی خواهران به نمایش در آمده است.

مدیر سازمان بسیج سازندگی سپاه سلمان سیستان و بلوچستان بیان کرد: برای کارآفرینی بانوان و توانمندسازی آنها و کمک به اقتصاد خانوار از ظرفیت‌های بسیج استفاده شده است.

وی افزود: بسیج با پرداخت تسهیلات اقتصاد مقاومتی و واگذاری تسهیلات از طریق صندوق‌های قرض‌الحسنه اشتغالزایی مردم‌یار که در محلات وجود دارد، در این بخش نقش آفرینی می‌کند.

ملایی تصریح کرد: این نمایشگاه فرصت خوبی برای ارتباط بدون واسطه تولیدکننده و خریدار است و بازار فروشی برای محصولات تولیدی به ویژه خانگی است.

وی بیان کرد: برپایی نمایشگاه‌های اقتصادی و تولیدات محصولات بانوان نقش به سزایی در ایجاد فرصت‌های مناسب شغلی، توسعه فعالیت‌های پایدار اقتصادی و کمک به اقتصاد خانوار دارد.

مدیر سازمان بسیج سازندگی سپاه سلمان سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: نمایشگاه اقتصاد مقاومتی بستری برای حمایت از تولیدکنندگان است.