شناسهٔ خبر: 72751918 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: شهرآرانیوز | لینک خبر

شکارچی سابقه‌دار پارک ملی تندوره خراسان رضوی به یک سال حبس محکوم شد

رئیس اداره پارک ملی تندوره از یک سال محکومیت، جزای شکارچی سابقه‌دار پارک ملی تندوره خراسان رضوی، خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا صادقی با اعلام این خبر، اظهار کرد: با تصمیم و حمایت قاطع دستگاه قضا، این شکارچی بنام از توابع دهستان میانکوه شهرستان درگز در ازای شکار غیرمجاز، تعرض به طبیعت و حیات وحش روانه زندان شد.

رییس اداره پارک ملی تندوره بیان کرد: دیدگاه ویژه دستگاه قضا در مسایل محیط زیستی سبب تسریع در پرونده‌های تخلف و نیز برخورد قاطع با متخلفان در این حوزه شده است.

پارک ملی ۷۳ هزار و ۴۳۵ هکتاری "تندوره" به عنوان یکی از بهترین زیستگاه‌های وحوش در ایران به ویژه "قوچ و میش اوریال" در محدوده شهرستان درگز قرار دارد. پنج گونه از هفت گونه گربه‌سانان ایران یعنی "پلنگ ایرانی، گربه جنگلی، گربه دشتی، گربه پالاس و سیاه‌گوش اورآسیا" در همین منطقه از درگز زیست می‌کنند.

منبع: ایرنا

برچسب‌ها: