شناسهٔ خبر: 72732576 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

ساعده سیما: صفحه مجازی ندارم و سهام‌دار استقلال هستم/ هنوز تکلیف ماتزاری روشن نشده است

برنا - گروه ورزشی؛ سخنگوی باشگاه استقلال گفت: هنوز تکلیف والتر ماتزاری برای هدایت استقلال روشن نشده است. برنا - گروه ورزشی؛ سخنگوی باشگاه استقلال گفت: هنوز تکلیف والتر ماتزاری برای هدایت استقلال روشن نشده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش برنا، ساعده سیما سخنگوی باشگاه استقلال که چندین پیش با حکمی از سوی مدیرعامل باشگاه استقلال به این سمت منصوب شد، امروز (سه شنبه ۱۶ اردیبهشت) در یک نشست خبری پاسخگوی سوالات خبرنگاران بود. 

وی در ابتدا صحبت‌های خود را با عرض تسلیت به مهدی هاشمی نسب پیشکسوت استقلال و همچنین آرزوی سلامتی برای حسن روشن آغاز کرد و از اعتماد مدیریت باشگاه استقلال تشکر کرد. 

سیما با اشاره به اینکه پاسخگویی و شفاف‌سازی به هواداران در برنامه کاری هیئت مدیره باشگاه استقلال قرار دارد، تاکید کرد که او به‌عنوان سخنگوی باشگاه، اطلاع رسانی دقیق، ایجاد ارتباط مستمر با هواداران و اصحاب رسانه و پاسخگویی صادقانه را در دستور کار خود قرار داده است. 

ساعده سیما در خصوص برنامه‌های باشگاه گفت: نگاه کوتاه مدت ما قهرمانی در جام حذفی است و امیدواریم با شیرینی قهرمانی در جام حذفی، تلخی فصل را برای هواداران شیرین کنیم. در برنامه میان مدت هم می‌خواهیم از تیمداری به باشگاه‌داری حرفه‌ای حرکت کنیم. در کنار تیم فوتبال مردان در ورزش‌های جمعی و انفرادی نماینده داشته باشیم. در بلند مدت هم ساختارسازی  و انجام اقدامات زیربنایی در دستور کار هیات مدیره است. در استقلال باید بزرگ فکر کنیم و بزرگ برنامه ریزی کنیم.


سخنگوی جدید باشگاه استقلال خاطر نشان کرد: ابتدا می‌خواهم درباره آکادمی و اتفاقاتی که در 10 روز اخیر افتاد، توضیحاتی ارائه کنم. حدود شش هزار نفر برای رده‌های مختلف تست دادند و برای هر رده 30 نفر انتخاب شدند. آنچه را که می‌خواهم اعلام کنم این است که برای اولین بار در تاریخ باشگاه به صورت هفتگی تست گرفتن در آکادمی تا زمان مسابقات ادامه داشته باشد. تست‌گیری در آکادمی باشگاه رایگان است و این موضوع را اعلام می‌کنم تا افراد سودجو و کسانی که دنبال درآمدزایی هستند تیرشان به سنگ بخورد.


سیما ادامه داد: کمیته بانوان در باشگاه استقلال شکل گرفته است و به‌زودی تشکیل جلسه می‌دهد و اطلاع‌رسانی لازم خواهد شد. برای تیم‌های بانوان در سه رشته فوتبال، فوتسال و بسکتبال تیمداری خواهیم کرد. تیم فوتبال بانوان به دسته اول صعود کرده و برای تیم‌های فوتسال و بسکتبال در لیگ برتر امتیازها خریداری شده است. نکته‌ای هم درباره مجمع عمومی پیشکسوتان بگویم و اینکه قرار است مجمع عمومی پیشکسوتان در هفته آینده تشکیل جلسه بدهد. با توجه به مصوبات هیئت مدیره، مجمع عمومی پیشکسوتان به صورت امنایی اداره می‌شود و 15 نفر از پیشکسوتان در جلسه امنا شرکت می‌کنند و از میان 300 پیشکسوت تعداد هفت نفر برای کمیته پیشکسوتان انتخاب خواهند شد. کمیته پیشکسوتان برای پیشکسوتان و همچنین بازوی هیئت مدیره برای امور کارها خواهند بود.


وی راجع به انتشار صدای ضبط شده علیرضا اسدی عضو هیات مدیره باشگاه و نگرانی هواداران استقلال تصریح کرد: آقای اسدی در هیات مدیره حضور خواهند داشت. آنچه که از زبان ایشان منتشر شد یک بی‌اخلاقی بود و حرفه‌ای نبود، ولی این صحبت‌ها اظهارنظر شخصی بود. برای ادامه فعالیت ایشان در هیات مدیره و آکادمی باشگاه تغییری صورت نمی‌گیرد و به کارشان ادامه می‌دهند.


سخنگوی باشگاه استقلال همچنین در واکنش به طرح این موضوع که در گذشته در فضای سیاسی فعالیت می‌کرد و امروز در حوزه ورزش و فوتبال کار می‌کند، گفت: انتخاب بنده برای این جایگاه به مجموعه مهارت و فعالیت‌های بنده مربوط می‌شود. به نظرم در انتخاب مدیران، حوزه‌های کاری من نقش داشته است. برای سخنگو، نیاز به توانمندی‌هایی برای ارتباط با رسانه‌ها و هواداران و البته شفاف صحبت کردن درباره برنامه‌های باشگاه است که با توجه به سوابق کاری‌ام این انتخاب قابل قبول است!


سیما درباره اختلاف‌نظرها بین اعضای هیات مدیره و همچنین آخرین وضعیت جذب والتر ماتزاری تصریح کرد: با زیرکی تمام دو سؤال را در یک سؤال پرسیدید. اختلاف‌نظر با اختلاف داشتن متفاوت است. الان از جلسه هیات مدیره می‌آیم و اختلافی وجود ندارد. اختلاف‌نظر در مورد مسائل باشگاه وجود دارد، اما آنچه که اتفاق می‌افتد نظر جمعی است. در مورد ماتزاری و انتخاب سرمربی خارجی با دو سه مربی خارجی صحبت کرده‌ایم که ماتزاری یکی از گزینه‌هاست. دنبال این هستیم که در آرامش و به دور از هیاهوی رسانه‌ای و با توجه به تجربه قبلی از قرارداد مربیان خارجی گذشته، عقد قراردادی محکم داشته باشیم. دنبال جواب از کسی نیستیم و طبق برنامه پیش می‌رویم. مثل باشگاه‌های حرفه‌ای قرار است یک مدیر ورزشی داشته باشیم. ترجیح هیئت مدیره این است که مدیر ورزشی را قبل از انتخاب سرمربی خارجی انتخاب کنند. همزمان با انتخاب سرمربی، دنبال انتخاب مدیر ورزشی هستیم.


وی در مورد میزان بدهی‌های باشگاه استقلال اظهار داشت: درباره بدهی‌های باشگاه باید بگویم دیروز ساعت 17 آخرین مهلت بارگذاری مدارک برای صدور مجوز حرفه‌ای بود و به طور کامل این اتفاق افتاد. این مژده را به هواداران می‌دهیم که مدارک باشگاه استقلال به طور کامل بارگذاری شده است و مشکلی وجود ندارد.


سخنگوی باشگاه استقلال درباره انتصاب برخی افراد در آکادمی باشگاه از سوی علیرضا اسدی عنوان کرد:  اسدی نماینده تام‌الاختیار هیات مدیره در آکادمی است. او مشورت می‌کند، ولی تصمیم‌گیرنده خودش است.


سیما در واکنش به انتشار توئیتی از سوی او مبنی بر اینکه استقلالی نبوده است، گفت: من صفحه مجازی ندارم و وکلای شخصی من شکایت کرده‌اند. درباره استقلالی بودن خودم باید بگویم یکی از سهام‌داران باشگاه هستم و اگر لازم باشد مدارک را منتشر می‌کنم!

وی با این موضوع روبه‌رو شد که هر کسی در باشگاه‌هایی مثل استقلال سمت می‌گیرد در صفحات مجازی فعالیت می‌کند، گفت: در مورد صفحه شخصی‌ام در توئیتر باید بگویم فضایی است که ارتباط با رسانه‌ها را بیشتر می‌کند. این فضا برای پاسخگو بودن است و اگر دیگران کاری غیر از این انجام می‌دهند جای تعجب دارد.


سخنگوی باشگاه استقلال در مورد ادامه همکاری با مجتبی جباری تصریح کرد: جباری از بزرگان و سرمایه بزرگ استقلال است و همیشه دنبال این هستیم که کنار باشگاه باشد تا از وجودش استفاده کنیم. جباری در شرایطی به تیم ملحق شدند که حضورش از گذشتگی بود و اتفاقاً موفق عمل کرد. اینکه هیئت مدیره خواهان ادامه همکاری با جباری است در آن شکی نیست و تصمیم نهایی با خود ایشان است. اینکه در چه جایگاهی ادامه فعالیت می‌کند، صحبت خواهیم کرد.


سیما همچنین با این پرسش روبه‌رو شد که آیا بهتر نیست باشگاه استقلال با فرم جدیدی اداره شود، یادآور شد: ما در آستانه 80 سالگی تأسیس باشگاه استقلال هستیم که 4 مهر ماه خواهد بود. من نمی‌خواهم توضیحات دقیقی داشته باشم، چون هنوز قطعی نیست. هیئت مدیره نگرش جدیدی نسبت به هواداران دارد و جلسات موازی برای ساماندهی و استفاده از ظرفیت‌های آنها پیش می‌رود. به شما اطمینان می‌دهم اگر نگویم امسال در کوتاه مدت با پدیده‌ای روبه‌رو می‌شوید که در باشگاه‌های دیگر اتفاق نیفتاده است.


وی در واکنش به انتصاب‌های عجیب و غریب در باشگاه استقلال و اینکه روابط خارج از فوتبالی باعث این انتصاب‌ها شده است، اظهار داشت: درباره بحث‌های غیرفوتبالی و نقش سرپرست‌ها مثل خداداد عزیزی که مثال زدید به مسائل فنی ربط دارد. اگر سابقه مربیگری در فوتبال را ندارم، ولی با این فضا غریبه نیستم و می‌دانم دنیای فوتبال چه دنیایی است. وظیفه من بیشتر برای برقراری ارتباط با رسانه‌ها و هواداران و انتقال برنامه‌هاست. برای سخنگو بودن نیاز به داشتن رزومه ورزشی نیست، هر چند این رزومه را دارم. اگر در گوگل تحقیق کرده‌اند که من نه توانمند در ارتباط هستم و نه سوابق ورزشی دارم باید بگویم عضو کمیته ورزش شورای شهر و مدیر داخلی باشگاه امین البرز بودم. همچنین در ورزش ساحلی حضور داشتم و مشاور رسانه‌ای و مدیرعامل چند باشگاه بودم. اینها برای سخنگو بودن کافی است. در مورد قضاوت برای شخصیت و توانمندی یک نفر باید اجازه بدهیم زمان بگذرد و اگر مشکلی پیش آمد تمام نقدهای شما وارد است.

سخنگوی باشگاه استقلال بار دیگر با این سؤال روبه‌رو شد که گفته می‌شود او و خانواده‌اش استقلالی نیستند، گفت: همین را بگویم وکلای من از آن کانال تلگرامی شکایت خواهند کرد و صحت و سقم مطالب در قوه قضاییه مشخص می‌شود.

سیما راجع به بحث مذاکره با بازیکنان جدید برای نقل‌وانتقالات تصریح کرد: تمدید قرارداد با بازیکنان فعلی با توجه به اینکه فصل برای استقلال تمام نشده است و در جام حذفی حضور داریم، اطلاع‌رسانی نمی‌شود. اگر اطلاع رسانی نمی‌شود برای این است که تیم به حاشیه نرود. سرمایه‌های باشگاه را از دست نمی‌دهیم و آنچه دغدغه هواداران است، دغدغه هیئت مدیره خواهد بود. برای مذاکره با بازیکنان جدید، استقلال عقب نمانده است، اما منتظر انتخاب سرمربی هستیم و مذاکرات نهایی با بازیکنان را با همفکری با او پیش می‌بریم.

وی درباره اینکه در هیئت مدیره برای انتخاب ماتزاری اختلاف‌نظر وجود دارد و هواداران می‌خواهند بدانند قرارداد ماتزاری بسته می‌شود یا نه، گفت: به این سؤال پاسخ دادم، هنوز چیزی درباره ماتزاری روشن نشده است. مذاکراتی با مربیان خارجی انجام شده است که یکی از این مربیان ماتزاری است. آنچه که هوادار استقلال باید دغدغه داشته باشد این نیست که سرمربی چه کسی است و با چه بازیکنانی مذاکره شده. آنچه که هوادار باید مطالبه کند بستن تیم مدعی برای فصل آینده است. ما به این خواسته هواداران در فصل آینده پاسخ می‌دهیم.

وی ادامه داد: آنچه از توئیتر آقای تاجرنیا منتشر می‌شود نظر شخصی ایشان است و حق هر عضو هیئت مدیره است که در فضای مجازی فعالیت کند. قطعاً اطلاع‌رسانی دقیق از سوی باشگاه انجام می‌شود.

 سخنگوی باشگاه استقلال در پایان خاطرنشان کرد: وضعیت استقلال خیلی وخیم نیست. اگر لیگ را از دست داده‌ایم می‌پذیریم مشکلاتی از قبل وجود داشت، ولی مدعی قهرمانی حذفی هستیم. هیات مدیره جدید از نیم‌فصل اضافه شده است. تیم‌های دیگر نه در لیگ قهرمان شدند و نه در لیگ نخبگان آسیا نتیجه گرفتند و نه مدعی جام حذفی هستند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: