شناسهٔ خبر: 72698556 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

ارزیابی خسارت بیش از ۱۸۰۰ دستگاه خودروی آسیب‌‎دیده فاقد بیمه در بندر شهید رجایی

رئیس کل دادگستری هرمزگان از ارزیابی خسارات وارده به بیش از ۱۸۰۰ دستگاه خودروی فاقد بیمه آسیب‎دیده در بندر شهید رجایی خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، مجتبی قهرمانی با بیان اینکه دستگاه قضائی استان هرمزگان از اولین لحظات وقوع حادثه تلخ انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس تمام توان خود را برای جبران خسارات مردم به‌کار بسته است، اظهار کرد: بر این اساس با درک فوریت موضوع و لزوم تسریع در رسیدگی به خسارات وارده به هموطنان، ضمن تشکیل کارگروه جبران خسارات مالی، هماهنگی‌های لازم با شرکت‌های بیمه نیز انجام شد تا به سرعت در این خصوص اقدام شود.

وی افزود: بر این اساس با استقرار تیمی متشکل از قضات مجرب به سرپرستی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان هرمزگان در محل شهرداری شهرک شهید رجایی و پاسگاه انتظامی خون‌سرخ بلافاصله پس از وقوع حادثه نسبت به ارزیابی میزان خسارات و پرداخت آن اقدام شد.

رئیس کل دادگستری هرمزگان تصریح کرد: در این محل‌ها، ضمن انجام ارزیابی‌های لازم، فرم‌های مربوط به دریافت خسارت نیز به ایشان تحویل می‌شود.

قهرمانی تصریح کرد: در نتیجه تدابیر اتخاذ شده تاکنون نسبت به ارزیابی خسارات ۱۸۱۶ دستگاه خودروی فاقد بیمه بدنه و ۷۸۵ دستگاه خودروی دارای بیمه بدنه اقدام شده که این اقدام، گام مهمی در جهت حمایت از آسیب‌دیدگان و جبران بخشی از خسارات مالی وارد شده به آنان است.

وی اضافه کرد: تاکنون تعداد زیادی از مالکین این خودروها حواله پرداخت خسارت خود را دریافت کرده‌اند و روند جبران خسارت در خصوص دیگر خودروها هم به سرعت ادامه دارد.

رئیس کل دادگستری هرمزگان تأکید کرد: مالکان خودروهایی که بیمه نامه ندارند هم بعد از ارزیابی، خسارات خود را دریافت می‌کنند و ضمن انجام ارزیابی‌های لازم، فرم‌های مربوط به دریافت خسارت نیز به ایشان تحویل می‌شود.

قهرمانی تأکید کرد: با تمام توان در کنار مردم آسیب‌دیده هستیم و تمام تلاش خود را برای احقاق حقوق آنان و جبران خسارات وارده به کار خواهد بست و از تمام نهادهای ذی‌ربط نیز انتظار می‌رود در این زمینه همکاری لازم را با دستگاه قضائی داشته باشند.