شناسهٔ خبر: 72686774 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

سردار کمالی در جمع خبرنگاران مطرح کرد؛ سردار کمالی در جمع خبرنگاران مطرح کرد؛

سربازان ماهر تشویق می‌شوند/ از یک ماه کسری خدمت تا یک درجه بیشتر برای سربازان ماهر

سردار کمالی گفت: مشمولان وظیفه اعزامی دارای مهارت برای استفاده از مشوق‌ها میتوانند از بیست و پنجم هر ماه تا دهم ماه بعد در سامانه سخا ثبت نام کنند.

صاحب‌خبر -

باشگاه خبرنگاران جوان-  سردار سرتیپ پاسدار موسی کمالی مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح در تشریح مشوق‌های سربازان ماهر اظهار کرد: مهارت آموزی یکی از مهم‌ترین نیاز‌های پر اهمیت جامعه امروز بوده و در دنیای پر سرعت و مداوم در حال تغییر امروز، مهارت آموزی به عنوان یک نیاز اساسی برای موفقیت در زندگی شخصی و حرفه‌ای شناخته میشود و مسئله‌ای است که امروزه کشور‌های توسعه یافته به اون توجه ویژه دارند.

وی افزود: نیرو‌های مسلح نیز با توجه به اهمیت و ضرورت مهارت آموزی، برای پاسخگویی به این نیاز جامعه و مقابله با بیکاری و باور غلط مدرک گرایی، از سال ۹۶ به صورت جدی به مسئله توانمندسازی و مهارت آموزی جوانان سرباز ورود کرده و علاوه بر آموزش صد‌ها هزار جوان سرباز که بالغ بر یک میلیون و ۱۳۰ هزار نفر موفق به دریافت گواهینامه مهارتی از متولیان اصلی مهارت آموزی همچون سازمان فنی و حرفه‌ای شده است، برای ترویج و توسعه فرهنگ مهارت آموزی در بین جوانان و مقابله با فرهنگ غلط و تحمیلی مدرک گرایی اقدامات بسیار خوبی انجام داده است. 

سردار کمالی ادامه داد: به منظور تعمیق و نهادینه‌سازی فرهنگ مهارت آموزی مشوق‌هایی برای جوانان سرباز پیش‌بینی شده است، لذا جوانان می‌توانند قبل از اعزام به خدمت با فراگیری مهارت و اخذ گواهی‌نامه معتبر و ثبت در سامانه سخا، نسبت به دریافت مشوق از قبیل ۱-یک ماه کسر خدمت ۲-تعیین سازمان محل خدمت ۳-یک ماه مرخصی تشویقی ۴-تعویق اعزام ۵-بخشش اضافه خدمت۶- دریافت درجه بالاتر و به تبع آن حقوق بیشتر ۷-خدمت به عنوان مربی و کمک مربی ۸- اولویت استخدام در نیرو‌های مسلح و.. اقدام کنند. 

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح بیان کرد: مشمولان وظیفه اعزامی دارای مهارت برای استفاده از مشوق‌ها میتوانند از بیست و پنجم هر ماه تا دهم ماه بعد در سامانه سخا ثبت نام کنند. دارندگان گواهینامه‌های مهارتی، فارغ التحصیلان رشته‌های فنی و حرفه‌ای، دانشجویان دانشگاه‌ها مجاز به ثبت نام هستند.