شناسهٔ خبر: 72610342 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیرکل هواشناسی استان اعلام کرد

بارش رگبارهای پراکنده و افزایش گرد و خاک در فارس

مدیرکل هواشناسی فارس از بارش رگبارهای پراکنده همراه با وزش باد و گرد و خاک در برخی نقاط استان طی امروز و روزهای آینده خبر داد.

صاحب‌خبر -

قاسم حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: طبق نقشه‌های هواشناسی امروز، نهم اردیبهشت در نوار شمالی و شمال شرقی استان فارس احتمال بارش خفیف گاهی همراه با افزایش باد و گرد و خاک وجود دارد. در مناطق مرکزی استان فارس در ساعات بعدازظهر امروز کمی افزایش ابر و دیگر نقاط استان افزایش وزش باد داریم.

وی بیان کرد: از چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت تا پایان هفته در نیمه شمالی و برخی نقاط مرکزی و شرقی گاهی رگبار پراکنده همراه با افزایش باد و گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

حسینی گفت: روند ماندگاری هوای گرم تا اواسط هفته آینده در استان فارس ادامه خواهد داشت.

وی گرم‌ترین نقطه استان فارس را در شبانه‌روز گذشته دژگاه دهرم با ۴۳ درجه و سردترین نقطه را خسرو شیرین آباده با سه درجه اعلام کرد و گفت: دمای هوای شیراز در شبانه‌روز گذشته در بیشینه ۳۲ و کمینه ۱۳ درجه بوده است.

انتهای پیام