شناسهٔ خبر: 72549341 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

وزیر کشور: ‌از استان‌های همجوار درخواست کمک شد/ اولویت اول حفظ جان هموطنان است

اسکندر مؤمنی، وزیر کشور درباره حادثه بندر شهید رجایی گفت: از همه شهرهای اطراف و استان‌های دیگر، درخواست شد تا لوازم اطفای حریق، امدادونجات، آمبولانس و تجهیزات مربوطه به اندازه کافی حاضر شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری آنا، اسکندر مؤمنی، وزیر کشور که برای حادثه بندر شهید رجایی به استان هرمزگان سفر کرده است پس از بازدید هوایی از منطقه دچار حادثه اظهارکرد: بازدید هوایی از منطقه دچار حادثه در بندر شهید رجایی صورت گرفت؛ متاسفانه حریق هنوز به طور کامل اطفا نشده است.

‌وی افزود: اولویت اول، حفظ جان هموطنان و موضوع امداد و نجات است. در عین حال، اطفای حریق و جلوگیری از سرایت آتش به بقیه نقاط و بررسی علل این حادثه مد نظر است.

وزیر کشور ادامه داد: همچنین از همه شهر‌های اطراف و استان‌های دیگر، درخواست شد تا لوازم اطفای حریق، امدادونجات، آمبولانس و تجهیزات مربوطه به اندازه کافی حاضر شود.

‌مؤمنی تأکید کرد: در گام اول، هر اقدامی که برای امدادونجات و اطفای حریق لازم است، به‌عمل خواهد آمد.

انتهای پیام/