شناسهٔ خبر: 72525291 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

سی‌ان‌ان: کاردینال متهم به لاپوشانی رسوایی جنسی به مراسم کفن و دفن پاپ کمک می‌کند

صاحب‌خبر -

شفقنا- یک کاردینال که به لاپوشانی و مخفی کاری در یک پرونده رسوایی جنسی در کانادا متهم است به مراسم کفن و دفن پاپ فرانسیس کمک خواهد کرد.

به گزارش سرویس ترجمه شفقنا، یک کاردینال آمریکایی که به سوء مدیریت سوءاستفاده جنسی کشیش‌ها متهم شده، به عنوان فردی که نقش رسمی در مراسم بستن تابوت پاپ فرانسیس و مراسم تدفین او ایفا می‌کند، در فهرست قرار گرفته است.

کاردینال راجر ماهونی، اسقف اعظم بازنشسته لس‌آنجلس، در میان گروهی متشکل از 9 کاردینال و تعداد کمی از کشیشان و اسقف‌ها قرار دارد که در این مراسم که شامل تدفین پاپ در کلیسای سانتا ماریا می‌شود، شرکت خواهند کرد.

ماهونی، ۸۹ ساله، در سال ۲۰۱۱ از مقام اسقف اعظم بازنشسته شد. او در سال ۲۰۱۳ از تمام وظایف رسمی خود در اسقف‌نشین مذکور برکنار شد.

سخنگوی واتیکان گفت :ماهونی به این دلیل در این مراسم شرکت داشت که او ارشدترین کاردینال کشیش موجود برای شرکت در مراسم بود و دیگران نمی‌توانستند در آن شرکت کنند.

گفتنی است کلیسای کاتولیک با مجموعه‌ای از رسوایی‌ها و پرونده‌هایی گاه قدیمی از آزار جنسی روبرو است. این پرونده‌ها اکنون در شیلی، آمریکا، فرانسه، آلمان، آفریقای جنوبی، اسپانیا و دیگر کشورها باز هستند.

این خبر را در سی‌ان‌ان ببینید