به گزارش ایرنا از روابط عمومی ادارهکل راهداری و حملونقل جادهای استان کرمانشاه، یزدان خسروی عصر پنجشنبه گفت: در راستای اجرای این طرح، مدارس پرخطر حاشیه جادههای پرتردد استان شناسایی و بر اساس میزان تردد وسایل نقلیه و سابقه تصادفات، اولویتبندی شدهاند.
وی با اشاره به اجرای اقدامات مهندسی ترافیک در استان، افزود: تاکنون ۵۰۰ مترمربع سرعتکاه احداث و ۱۲ خانه چراغهای هشداردهنده در نزدیکی مدارس نصب شده است.
به گفته او همچنین خطکشی دو جزئی عابر پیاده، ایجاد گذرگاههای ایمن برای دانشآموزان و نصب ۴۰۰ مترمربع انواع تابلوهای هشدار به رانندگان در محدوده مدارس از دیگر اقدامات مهم این اداره کل بوده است.
خسروی از افزایش نظارت بر ترافیک با استفاده از دوربینهای نظارتی کنترل سرعت و حضور مستمر گشتهای راهداری خبر داد و گفت: این اقدامات نقش مهمی در کاهش خطرات احتمالی و ارتقای ایمنی مدارس حاشیه راهها داشتهاند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمانشاه همچنین بر اهمیت آموزش و فرهنگسازی در کنار اقدامات فیزیکی تأکید کرد و گفت: در این راستا، کارگاههای آموزش ایمنی ترافیک برای دانشآموزان برگزار و رفتارهای ترافیکی کاربران جادهای اصلاح شده است.
به گفته وی، تاکنون بیش از ۳۵۰۰ نفر-ساعت آموزش برای دانشآموزان ۱۰۰ مدرسه در سطح شهرستانهای تابعه برگزار شده و در ۲۴ روستا نیز بیش از ۱۰۸۰ نفر-ساعت آموزش ویژه عابرین پیاده ارائه شده است.
خسروی از استفاده از ابزارهای جذاب آموزشی نظیر عروسک «راهدار کوچولو» و «عمو راهدار»، نصب بنرهای هشداردهنده و شعارهای ایمنی در اطراف مدارس به عنوان بخشی از برنامههای ایمنسازی یاد کرد.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای کرمانشاه همچنین به همکاری مؤثر دستگاههایی مانند آموزشوپرورش و پلیسراه در اجرای برنامههای آموزشی اشاره کرد و این تعامل را عاملی مهم در افزایش اثربخشی اقدامات ایمنی دانست.
وی در پایان از نصب پلهای عابر پیاده در روستای بلوردی و شهرک بیستون به عنوان اقداماتی مؤثر در کاهش خطرات ترافیکی برای دانشآموزان نام برد و گفت: این پلها نقش مهمی در تسهیل عبور و مرور ایمن دانشآموزان داشتهاند.
استان کرمانشاه با بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت افزون بر هشت هزار و ۱۰۰ کیلومتر راه اصلی، فرعی و روستایی دارد.