به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسین کاظمی امروز _چهارشنبه سوم اردیبهشت_ در حاشیه بازدید از پروژههای شاخص عمرانی شهرداری اصفهان با اشاره به تفاوتهای ماهوی و محتوایی میان این پروژهها اظهار کرد: هر پروژه با توجه به موضوع خاص خود قابل تحلیل و ارزیابی است و به همین دلیل نمیتوان آنها را بهصورت مستقیم با یکدیگر مقایسه کرد.
وی افزود: متروی اصفهان یکی از پروژههای با عظمت بسیار بالا است و در ابعاد اجرایی و فنی از عظمت قابلتوجهی برخوردار بوده است.
مدیر اسبق بنیاد تعاون سپاه با اشاره به پروژه سالن اجلاس بینالمللی اصفهان تاکید کرد: آنچه در پروژه سالن اجلاس من را به وجد آورد، ظرفیت بالای آن و دیدگاه بینالمللی حاکم بر طراحی و اجرای این پروژه بود؛ در واقع، یکی از ویژگیهای برجسته این پروژه آن بود که مسئولان و مجریان آن توانستند با حفظ چشمانداز بینالمللی، آن را به شکلی هدفمند طراحی، پیادهسازی و آماده بهرهبرداری کنند.
کاظمی با اشاره به طولانی شدن فرایند اجرایی این پروژه گفت: با وجود آنکه این پروژه به دلیل گذشت زمان طولانی از مسیر پروژههای ملی تا حدودی خارج شده است، اما همچنان هدف اصلی آنکه خدمت به ظرفیتهای بومی استان اصفهان بوده، دنبال شده است؛ مسئلهای که بهراستی قابل تقدیر است.
وی با اشاره به ظرفیتهای منحصربهفرد شهر اصفهان در زمینه گردشگری و جذب مخاطب در سطح بینالمللی ادامه داد: اگر این پروژهها بهطور کامل به بهرهبرداری برسند و تبلیغات و اطلاعرسانی مؤثر و گستردهای پیرامون آنها انجام شود، میتوانند به پایگاهی مؤثر برای برگزاری رویدادهای بینالمللی در زمینههای مختلف تبدیل شوند.
مدیر اسبق بنیاد تعاون سپاه با تأکید بر اینکه کارکرد این پروژهها صرفاً در سطح ملی محدود نمیماند، خاطرنشان کرد: این ظرفیت فقط متعلق به ایران نیست، بلکه در مقیاس جهانی نیز میتواند مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
کاظمی گفت: اگر شرایط فراهم شود، پروژههایی همچون سالن اجلاس اصفهان میتوانند به عنوان محوری برای تجمع کلاسهای بینالمللی، نشستهای علمی، فرهنگی و اقتصادی در سطح منطقهای و جهانی ایفای نقش کنند.
وی با اشاره به آثار توسعهای این پروژهها بر شهر و استان اصفهان افزود: زمانی که این پروژهها فعال شوند و بتوانند در مسیر اهداف اصلی خود مورد استفاده قرار گیرند، هر قطبی که توان استفاده از این ظرفیت را داشته باشد، میتواند از امکانات متنوع و ظرفیتهای موجود در شهر اصفهان بهرهبرداری کند و در این میان، زیرساختهای گردشگری و تجاری شهر نیز بهصورت توأمان تقویت خواهند شد.
مدیر اسبق بنیاد تعاون سپاه تاکید کرد: این نوع پروژهها قادر است با ایجاد بسترهای ارتباطی و توسعهای، زمینهساز زایشهای متعددی در حوزههای مختلف باشند و نقش تسهیلگر در رشد پایدار منطقه ایفا کنند.