شناسهٔ خبر: 72504171 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

افزایش میزان اعتبار یارانه خرید دانشجویان از نمایشگاه کتاب

میزان اعتبار یارانه خرید کتاب دانشجویان از نمایشگاه کتاب با افزایش همراه شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، هرساله پیش از آغاز نمایشگاه بین المللی کتاب تهران تسهیلاتی از قبیل تخصیص اعتبار خرید در نمایشگاه برای اساتید، دانشجویان و طلاب در نظر گرفته می‌شود. امسال نیز در راستای جلسات متعدد افزایش قابل توجهی حاصل شدهاست.

میزان اعتبار یارانه خرید کتاب دانشجویان در جلسه روز شنبه هفته آینده نهایی می‌شود، اما پیگیری خبرنگار آنا نشان می‌دهد، افزایش اعتبار امسال برای اعضای هیئت علمی، دانشجویان و طلاب سراسر کشور خوب بوده است.

بر اساس اطلاعات خبرنگار آنا این رقم احتمالا یک میلیون تومان است که بخشی از آن از سوی متقاضی و بخشی دیگر از سوی معاونت فرهنگی وزارت ارشاد پرداخت می‌شود.

سال گذشته در سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه کتاب تهران (1403)، سقف یارانه اعتباری خرید کتاب دانشجویان و طلاب، ۷۰۰ هزار تومان بود که ۴۲۰ هزار تومان سهم مشارکت دانشجویان و طلاب تعیین شده بود، ۲۸۰ هزار تومان سهم معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای اعضای هیئت علمی ۸۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شده بود که از این مقدار معادل ۴۰۰ هزار تومان سهم عضو هیئت علمی و ۴۰۰ هزار تومان نیز برعهده معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مشارکت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشخص شده بود.

انتهای پیام/