شناسهٔ خبر: 72498844 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

بیماران کلیوی غزه؛ قربانیان جنگ بی‌انفجار و آوار محروم‌سازی عمدی از درمان

بیماران کلیوی در غزه بر اثر نبود دارو و درمان ناشی از جنگ در مسیر مرگ خاموش حرکت می‌کنند.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه ضمن اعلام هشدار درباره وضعیت بیماران نیازمند به دیالیز، اعلام کرد که این افراد برای دریافت درمان دچار مشکل شده‌اند و صد‌ها نفر از آن‌ها در طول جنگ جان خود را از دست دادند.

به گزارش ایندیپندنت، بسیاری از بیماران نیازمند به دیالیز در غزه، دچار مرگ‌های آرام ناشی از جنگ شده‌اند؛ آن‌ها قربانیان جنگی بی‌انفجار و آوار هستند.

آمار‌های منتشرشده در این باره قابل توجه و هولناک هستند؛ آمار‌های رسمی وزارت بهداشت غزه نشان می‌دهد که:

- بیش از ۴۰۰ بیمار کلیوی معادل ۴۰ درصد از کل بیماران این بخش، از آغاز جنگ تاکنون به دلیل کمبود شدید دارو و نبود درمان مناسب جان باخته‌اند.
- از ابتدای ماه مارس گذشته تاکنون (اسفند سال گذشته)، ۱۱ بیمار دیالیزی دیگر نیز جان خود را از دست داده‌اند.
- ۴۱۷ بیمار مبتلا به نارسایی کلیه در جریان جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه جان خود را از دست دادند؛ این افراد بخش مهمی از هزار و ۱۰۰ بیماری هستند که جان خود را به دلیل کمبود دارو یا نبود درمان از دست دادند.
- نوار غزه پیش از آغاز جنگ دارای ۱۸۲ دستگاه دیالیز بود، اما اکنون تنها ۱۰۲ دستگاه باقی مانده که از این تعداد، فقط ۲۷ دستگاه در شمال غزه فعال هستند.

این وزارت‌خانه بار دیگر از جامعه بین‌المللی و نهاد‌های بشردوستانه خواست برای نجات جان بیماران، تجهیزات پزشکی و دارو‌های ضروری را فورا به غزه ارسال کنند.

COGAT، نهاد نظامی رژیم صهیونیستی که مدعی داشتن مسئولیت هماهنگی کمک‌ها است، از اظهارنظر درباره محاصره فعلی خودداری کرد.

سازمان جهانی بهداشت در اوایل سال جاری به نقل از وزارت بهداشت فلسطین در غزه گفت که شش مرکز از هفت مرکز دیالیز در غزه در طول جنگ ویران شده است.

این منطقه پیش از جنگ دارای ۱۸۲ دستگاه دیالیز بود و اکنون دارای ۱۰۲ دستگاه است؛ ۲۷ دستگاه از آن‌ها در شمال غزه هستند، جایی که صد‌ها هزار نفر در طول آتش‌بس ۲ ماهه به خانه‌های خود رفتند.

سازمان جهانی بهداشت تاکید کرد: این کمبود تجهیزات با صفر بودن میزان موجودی دارو‌های کلیه تشدید می‌شود.

انتهای پیام/