شناسهٔ خبر: 72498766 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

هم‌زمان با سالروز شهادت امام صادق(ع)

جلد هفتم «تبار انحراف» منتشر می‌شود

همزمان با قرار گرفتن در آستانه سالروز شهادت امام صادق(ع)، جلد هفتم از مجموعه‌ تبار انحراف توسط انتشارات شهید کاظمی منتشر شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایکنا؛ وقتی یهودیان، انبیای الهی را مانع رسیدن به اهداف خود ‌دیدند، شروع به مخالفت کردند و تا کشتنشان پیش رفتند. تا اینکه زمان تولد موعود دومی (پیامبر اسلام) که در تورات وعده داده شده بود، فرا رسید.

یهودی‌ها برای مقابله با او در کمین نشسته بودند. ابتدا مترصد فرصتی بودند تا او را از بین ببرند و وقتی در این زمینه ناکام ماندند، برای کند کردن حرکت آن حضرت به سوی قدس، جنگ‌های صدر اسلام را برانگیختند و در نهایت با ترور پیامبر اکرم(ص) و نفوذ در سازمان حکومتی او، توانستند جانشینی حضرت را به دست گرفته و حضرت علی(ع) را کنار بزنند و در این کار با سوء‌استفاده از بی‌بصیرتی بسیاری از خواص، چنان ماهرانه عمل کردند که صدای معترضین، حتی دختر پیامبر(ص) هم به جایی نرسید. یهودیان همین‌طور در تاریخ اسلام پیش رفتند و در لایه‌های مختلف حکومتی و جامعه نفوذ کردند.

دوران امامت امام صادق(ع) به‌ بعد، برگی جدید از زندگی اهل‌بیت(ع) است؛ روزگاری که طومار نحس یهودیان اموی در هم پیچیده شد و تاج‌وتخت پادشاهی به‌دست خاندان عباسی افتاد. بر اساس روایات و حقیقت آشکار تاریخی، تغییر سلسله‌ پادشاهی از اموی به عباسی، تنها یک تغییر راهبردی در راستای امتداد سیاست‌های از پیش طراحی و اجرا شده تا به آن روز در شکل و قالبی جدید بود؛ چرا که یهودیان اموی در اثر فرسایش تاریخی خود برای به‌کرسی‌نشاندن سیاست‌های دو شاخه، به نفس‌های آخرش نزدیک شده بودند و ادامه‌ مسیر با آنها امکان‌پذیر نبود.

اگر از این زاویه به وقایع تاریخی این دوران نگاه کنیم، تردیدی نمی‌ماند که به قدرت رسیدن خاندانی همچون عباسیان برای ادامه‌ حیات و امتداد سیاست‌های شیطان و جبهه‌ باطل، حیاتی و ضروری بود.

بنابراین، اهل‌بیت(ع) و به‌ویژه امام صادق(ع) از پادشاهی ماندگار عباسیان سخن‌ها به میان آورده‌اند و این یعنی باید ادامه‌ راه در کنار حکومتی تازه‌نفس، پرانگیزه و فریبکار سپری می‌شد؛ حکومتی که همچون یهودیان اموی، برای کشتار و نابودی علویان به‌ عنوان دشمن‌ترین دشمنان پرونده‌ای ویژه باز کرده بود.

در جلد هفتم مجموعه‌ تبار انحراف، وضعیت سیاسی، فرهنگی و مذهبی این دوران با هدف ردیابی سیاست‌های اشاره شده و نقش قوم یهود در آن به‌صورت کاملا مستند مورد بررسی قرار می‌گیرد.

در بخشی از این کتاب آمده است:

فضای به وجود آمده در دوره انتقال قدرت از یهودیان اموی به پادشاهان عباسی، فرصتی تکرار نشدنی در اختیار اهل بیت علیهم‌السلام قرار می‌داد که می‌بایست با تمام توان از ظرفیت کامل آن بهره می‌بردند. یکی از مهمترین این ظرفیت‌ها، رسیدگی به جامعه پراکنده و به شدّت در اقلیت شیعه بود. حالا که در پرتو تلاش‌های مستمر امام سجاد و امام باقرعلیهم‌السلام، جمعیت قابل توجهی از شیعیان، در گوشه و کنار سرزمین مسلمانان شکل گرفته بود، نوبت به ایجاد جامعه یکدست شیعی از طریق تربیت نیروهای ویژه و کارآمد و عرضه برنامه جامع زندگی مادی و معنوی رسیده بود. به‌ عبارتی، با توجه به فاصله و زاویه فراوانی که جامعه مسلمانان از فرهنگ اصیل دینی و اسلام حقیقی پیدا کرده بود، کافی بود اهل بیت(ع) به ترسیم دوباره گزاره‌های صحیح دینی بپردازند تا در پرتو آن جامعه‌ای دین‌مدار و اخلاق‌گرا شکل گیرد و عموم جامعه را با ارائه نمونه‌ای این‌چنین، شیفته و خلع سلاح کنند. از همین‌رو است که امام صادق از جاافتادگی رفتاری شیعیان در میان مردمان آن دوران و تمامی دوران‌ها با عنوان «شیعه جعفر» به وجد آمده و استقبال می‌نمود.

«تبار انحراف7» به‌ قلم سید محمدمهدی حسین‌پور و زیر نظر حجت‌الاسلام مهدی طائب در  326 صفحه قطع رقعی به شمارگان هزار نسخه و با قیمت 210 هزار تومان توسط نشر شهید کاظمی به کتابفروشی‌های معتبر کشور عرضه شده است.

علاقه‌مندان برای مشاهده و تهیه این کتاب می‌توانند با ورود به سامانه من و کتاب manvaketab.com و همچنین از طریق ارسال نام کتاب به سامانه پیام کوتاه ۳۰۰۰۱۴۱۴۴۱ کتاب را تهیه کنند.

انتهای پیام