شناسهٔ خبر: 72498048 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: رکنا | لینک خبر

جوکار درباره رد لایحه تغییر ساعت رسمی کشور:

دولت از همان ابتدا مسیر اشتباه را انتخاب کرد / بدون تغییر ساعت رسمی کشور هم می‌توان در مصرف انرژی صرفه‌جویی کرد

رکنا سیاسی : رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور، با بیان اینکه مجلس به درستی لایحه دو فوریتی تغییر ساعت رسمی کشور را رد کرده است، تاکید کرد: دولت از همان ابتدا می‌توانست با مدیریت هوشمندانه ساعت کاری ادارات و مدارس، به اهداف صرفه‌جویی انرژی برسد، بدون آنکه نیاز به تغییر ساعت رسمی کشور باشد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار پارلمانی رکنا ، به گفته محمدصالح جوکار ، دولت با ارائه این لایحه، مسیر پیچیده‌ای را انتخاب کرد که از ابتدا قابل پیش‌بینی بود که با مقاومت مواجه خواهد شد. 

نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی ، افزود: به جای تغییر ساعت رسمی که تاثیر مستقیم بر زندگی مردم دارد، کافی بود ساعت کاری دستگاه‌های اداری و مدارس را با ساعات پیک مصرف انرژی تنظیم کنیم. این راهکار ساده‌تر، عملی‌تر و کم‌هزینه‌تر بود.

رئیس کمیسیون شوراها با اشاره به تجربیات گذشته، خاطرنشان کرد که تغییر ساعت رسمی همواره با چالش‌های اجتماعی و اقتصادی همراه بوده است.

 وی پیشنهاد داد: با اصلاح ساعت کار ادارات به صورت فصلی و انعطاف‌پذیر، می‌توان در مصرف انرژی صرفه‌جویی کرد، بدون آنکه نیازی به تغییر ساعت رسمی کشور باشد.

به نظر می‌رسد رد این لایحه از سوی مجلس، نشان‌دهنده عدم تطابق طرح دولت با واقعیت‌های اجتماعی و اقتصادی کشور است. اظهارات جوکار بر این نکته تاکید دارد که به جای راهکارهای کلی و پرهزینه، باید به دنبال راه حل‌های هدفمند و کم‌تنش بود.