شناسهٔ خبر: 72473132 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

برخورد پلیس با رانندگان خودرو‌های دارای حرکات نمایشی و پرخطر در معابر شهری

رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور فراجا از شناسایی و برخورد جدی با رانندگان متخلف و خودرو‌های دارای حرکات نمایشی و پرخطر در معابر شهری خبر داد.

صاحب‌خبر -

باشگاه خبرنگاران جوان - سرهنگ حسین ولی تویسرکانی امروز -سه‌شنبه دوم اردیبهشت‌ماه- گفت: در پی رصد‌های انجام‌شده از طریق شبکه‌های اجتماعی، یک دستگاه خودروی سواری «کوئیک» که با انجام حرکات نمایشی و مارپیچ در معابر شهر زاهدان موجب ایجاد رعب و وحشت میان شهروندان شده بود، با جدیت و پیگیری پلیس راهور استان سیستان و بلوچستان شناسایی و برای سیر مراحل قانونی توقیف و به پارکینگ منتقل شد.

رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور فراجا افزود: گواهینامه راننده این خودرو به مدت سه ماه توقیف شد و با وی برابر قانون برخورد خواهد شد.

<div id="video-display-embed-code_20505171"><script type="text/JavaScript" src="https://www.yjc.ir/fa/news/play/embed/8941198/20505171?width=400&height=300"></script></div>

سرهنگ تویسرکانی تأکید کرد: امنیت و آرامش شهروندان خط قرمز پلیس است و اجازه نخواهیم داد عده‌ای راننده قانون‌گریز، با حرکات پرخطر خود، امنیت ترافیکی هموطنان را به خطر بیندازند. پلیس راهور با این افراد برخورد قاطع دارد و خودرو‌های متخلف به پارکینگ منتقل می‌شود.

منبع: پلیس راهور