شناسهٔ خبر: 72472571 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی:

۷ برنامه حمایتی برای ایجاد ۵۰۰ شرکت دانش بنیان جدید

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی خبر از اجرای ۷ برنامه حمایتی برای تحقق شعار سال داد و گفت: پیش بینی می‌شود اجرای این برنامه به ۵۰۰ شرکت دانش بنیان جدید می‌رسد و رشد فروش شرکت‌ها به ۱۰۰ همت می‌رسد.

صاحب‌خبر -

محمدصادق خیاطیان رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی امروز در نشستی خبری تحت عنوان تشریح بسته های حمایتی صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای تحقق شعار سال سخنرانی کرد.

وی با اشاره به حمایت از دانش بنیان ها گفت: از سال ۱۳۹۲ صندوق نوآوری و شکوفایی ۹۴ همت خدمت به شرکت‌های دانش بنیان ارائه کرده که تنها در سال ۱۴۰۳ میزان ۳۶ همت بوده است.

وی اضافه کرد: در راستای تحقق شعار سال سرمایه گذاری برای تولید دانش بنیان  ۷ بسته حمایتی در ۳ محور و ۲۲ خدمت طراحی کردیم.

پیش بینی شده با اجرای این برنامه در راستای سرمایه گذاری برای تولید ۴۰ درصد ظرفیت تولید افزایش پیدا کند.صندوق نوآوری ۵۰ همت منابع را به اجرای این‌ برنامه اختصاص داده است.

همچنین پیش بینی می شود اجرای این برنامه به ۵۰۰ شرکت دانش بنیان جدید می رسد و رشد فروش شرکت‌ها به ۱۰۰ همت می رسد. ۱۰۰ میلیون دلار افزایش صادرات شرکت‌های دانش بنیان نیز با اجرای این برنامه پیش بینی شده است.

برنامه «پیوند» به معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه‌های مردمی برای شرکت‌های دانش‌بنیان اختصاص دارد.

برنامه «نوآفرین» با هدف سرمایه‌گذاری برای ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان جدید طراحی شده است و محور سوم با عنوان «نوپا» بر شکوفاسازی سرمایه‌گذاری‌های بخش خصوصی در شرکت‌های دانش‌بنیان متمرکز است.

برنامه «نوپا» با هدف شکوفاسازی سرمایه گذاری خصوصی برای دانش بنیان‌های نوپا اجرایی می شود زیرا ۶۰ درصد شرکت‌ها نوپا هستند . این برنامه باعث می شود نوپاها به جرگه شرکتهای بزرگتر بپیوندند.

برنامه «تونا» برای تکمیل سرمایه گذاری خصوصی در شرکت‌های دانش بنیان  با سقف ۱۵۰ میلیارد تومان در راستای توسعه ظرفیت تولید اجرا می شود.

برنامه «راهبرد» به  طرح های راهبردی مانند تولید انسولین و ... اختصاص پیدا می کند.

برنامه «ضامن» طوری اجرا می شود که مردم از دانش بنیان ها حمایت کنند و صندوق از این سرمایه های مردمی حفاظت می کند؛ با این مکانیسم پول مردم سوخت نمی شود.

برنامه «رشد» نیز به افزایش تولید دانش بنیان کمک میکند که ۴۰درصد ظرفیت تولید را افزایش می دهد.

خیاطیان در ادامه تاکید کرد از امروز استارت اجرای برنامه را می زنیم.فراخوان آن پس از این جلسه اعلام می‌شود تا شرکت‌های دانش‌بنیان بتوانند از این ظرفیت‌ها بهره‌مند شوند.

ورود صندوق نوآوری و شکوفایی به حوزه انرژی

رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی در ادامه به محورهای حمایتی که در اولویت بوده سخن گفت. 

امنیت غذایی، آب و محیط زیست، انرژی، هوش مصنوعی، میکرو و بایو از حوزه های اولویت داره صندوق نوآوری برای حمایت از شرکتهای دانش بنیان بوده است. نزدیک به ۶ همت تسهیلات به این ۶ حوزه تخصیص پیدا کرده است. همچنین ۵ همت ضمانت نامه به این طرح ها از سوی صندوق نوآوری تخصیص یافت.

خیاطیان جزئیاتی در خصوص حوزه بایو و سلامت ارائه کرد و گفت: با همکاری معاونت علمی، سازمان غذا و دارو و سازمان برنامه و بودجه برای تولید انسولین و پلاسما که ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون دلار ارزبری دارد اقدام کردیم که توسط دانش بنیان ها تولید شود. قرار است ظرف دو سال با انسولین داخلی نیاز کشور را برطرف کنیم.

جایگزینی 20 میلیون موتور کم مصرف در کولرهای آبی به همت  دانش بنیان ها

رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه انرژی و فناوری، اظهار کرد: برنامه‌ریزی خوبی برای استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر و مدیریت مصرف انرژی صورت گرفته است. در این زمینه، به‌کارگیری فناوری‌های نوین، به‌ویژه موتورهای کم‌مصرف و فوق کم‌مصرف در کولرهای آبی، نقش مؤثری دارد. طبق اعلام وزارت نیرو، در صورت جایگزینی ۲۰ میلیون دستگاه با موتورهای کم‌مصرف، حدود ۵ هزار مگاوات از مصرف برق کشور کاسته می‌شود.

خوشبختانه تولید حدود ۲۰ هزار دستگاه آغاز شده و کولرهای جدید نیز از این فناوری بهره می‌برند.

 

 

انتهای پیام/