شناسهٔ خبر: 72455067 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

ساخت ۲ مدرسه هوشمند فناورپایه در شهریار آغاز شد

ساخت ۲ مدرسه استعدادهای درخشان در شهرک‌های مریم و شاهد شهریار با حضور مسئولان آغاز شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، آیین خشت‌گذاری مدارس هوشمند فناور پایه با حضور دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهو، نماینده مجلس شورای اسلامی فرماندار و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی در شهرک های مریم و شاهد شهریار انجام شد.

دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور در حاشیه این مراسم گفت: این مدارس به همت معاونت علمی و فناوری رئیس‌جمهور و با مشارکت فعال شرکت‌های دانش‌بنیان ساخته می‌شوند و هزینه ساخت و اجرای پروژه توسط زیست‌بوم فناوری کشور تأمین شده و این شرکت‌ها نه‌تنها در ساخت، بلکه در مدیریت آموزشی و حمایت از اشتغال دانش آموختگان این مدارس به‌عنوان شرکای راهبردی (خواهرخوانده) مشارکت خواهند داشت.

محمد جواد صدری مهر افزود: دو فضای تعاملی در کنار این مدارس طراحی شده که در ساعات غیرآموزشی به‌عنوان مراکز نوآوری منطقه‌ای فعالیت کرده و آموزش‌هایی در حوزه هوش مصنوعی، فناوری و نوآوری ارائه خواهند داد. این مدل بی‌سابقه در کشور است و امیدواریم شهریار به الگویی موفق برای گسترش آن در سراسر ایران تبدیل شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان تهران نیز در این آیین با قدردانی از هم‌افزایی مدیریت شهرستان شهریار، ویژگی‌های این پروژه گفت: این مدارس با تأمین کامل هزینه‌های زیرساختی، رویکردی نوین در معماری و ساخت‌وساز دارند و این مراکز به‌عنوان کانون‌های دانش‌بنیان، بستری بی‌نظیر برای مردم منطقه فراهم می‌کنند تا از آموزش‌های فناورانه بهره‌مند شوند و هدف ما پرورش استعدادهای درخشان و ایجاد فرصت‌های جدید آموزشی است.

فرماندار شهرستان شهریار با اشاره به تأکید رئیس‌جمهور بر نهضت مدرسه‌سازی گفت: این پروژه نقطه عطفی در توسعه زیرساخت‌های آموزشی شهرستان است و از شهردار و اعضای شورای اسلامی شهریار به دلیل واگذاری زمین ۱۰ هزار متری در کوتاه‌ترین زمان ممکن برای این طرح تشکر می‌کنم و امیدوارم شاهد تداوم چنین اقدامات ارزشمندی باشیم.

سجاد برنجی خاطرنشان کرد: این پروژه، که با همکاری بی‌سابقه بخش دولتی و شرکت‌های دانش‌بنیان شکل گرفته، به‌عنوان الگویی نوآورانه در تلفیق آموزش، فناوری و نوآوری، می‌تواند تحولی بنیادین در نظام آموزشی کشور ایجاد کند که انتظار می‌رود این مدارس به مرکزی برای پرورش نسل آینده فناوران و نوآوران ایران تبدیل شوند.