شناسهٔ خبر: 72453560 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

بقایی: محل مذاکره با تفاهم هر سه طرف عمان، آمریکا و ایران تعیین شد/ دور بعدی در مسقط خواهد بود + فیلم

سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری اعلام کرد که محل مذاکره با پیشنهاد عمان و توافق هر سه طرف تعیین شده است و دور بعدی مذاکرات روز شنبه در مسقط برگزار خواهد شد.

صاحب‌خبر -

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه، در نشست خبری خود بیان کرد: «محل مذاکره با تفاهم هر سه طرف، یعنی ایران، آمریکا و عمان تعیین شد.»

وی افزود: «تعیین جا با پیشنهاد عمان و توافق طرفین مذاکره انجام شد و نشست فنی و نشست در سطح مذاکره‌کنندگان ارشد، روز شنبه در مسقط برگزار خواهد شد.»

کد ویدیو
دانلود ویدیو
<div id="video-display-embed-code_2766959" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1252137/2766959?width=600&height=400"></script></div>