شناسهٔ خبر: 72448655 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: برترین‌ها | لینک خبر

آمریکا: فناوری دستکاری زمان و فضا را در اختیار داریم

آمریکا: فناوری دستکاری زمان و فضا را در اختیار داریم

آمریکا ادعایی تکان‌دهنده مطرح کرده و گفته است که ایالات متحده فناوری دستکاری زمان و فضا را در اختیار دارد.

صاحب‌خبر -

گجت نیوز: آمریکا ادعایی تکان‌دهنده مطرح کرده و گفته است که ایالات متحده فناوری دستکاری زمان و فضا را در اختیار دارد. این اظهارات عجیب باعث گمانه‌زنی‌هایی در مورد این قابلیت ادعایی شده است.

6216973_thumb

در گردهمایی مهم علم و فناوری که در تگزاس برگزار شد، یکی از مقامات ارشد علمی دولت ترامپ ادعایی عجیب مطرح کرد و گفت که «ایالات متحده اکنون به فناوری دستکاری زمان و فضا دست یافته و می‌تواند فاصله‌ها را از بین ببرد.»

ادعای عجیب آمریکا درباره دستیابی به فناوری دستکاری زمان و فضا

مایکل کراتسیوس، رئیس دفتر سیاست علم و فناوری کاخ سفید، این اظهارات را در سخنرانی خود در همایش Endless Frontiers Retreat در شهر آستین بیان کرد. در این رویداد، مقامات دولتی و دانشمندان گرد هم جمع شدند تا درباره آینده نوآوری در آمریکا به بحث و تبادل نظر بپردازند.

کراتسیوس اعلام کرد که ایالات متحده در آستانه ورود به «سپیده دم عصر طلایی نوین آمریکا» قرار دارد و خواستار یک تلاش ملی گسترده در زمینه فناوری‌های پیشرفته شد. او گفت: «فناوری‌های جدید به ما امکان می‌دهند تا زمان و فضا را دستکاری کنیم. آن‌ها فاصله‌ها را محو می‌کنند، رشد اشیا را سرعت می‌بخشند و بهره‌وری را افزایش می‌دهند.»

5185897

 

با این حال، وی مشخص نکرد که آیا این ادعاها معنای واقعی دارند یا صرفاً استعاره‌ای هستند، اما همین اظهارات مبهم، موجی از گمانه‌زنی‌های داغ را در فضای مجازی به راه انداخته است.

کراتسیوس در سخنانش تلاش کرد تا دستاوردهای امروز آمریکا را با جهش‌های بزرگ فناوری در قرن بیستم بسنجد و از ماموریت‌های آپولو، انرژی هسته‌ای و ظهور اینترنت به عنوان نمونه یاد کرد.

با این حال، او هشدار داد که نوآوری‌ها در دهه‌های اخیر رو به کندی گذاشته و تحت سیطره یک نظام نظارتی قرار گرفته است که ریشه در دهه ۱۹۷۰ میلادی دارد. او با اشاره به مواردی همچون کاهش چشمگیر توسعه رآکتورهای هسته‌ای، توقف آرزوهای فضایی و سرعت پایین سیستم‌های حمل و نقل، گفت که این‌ها فرصت‌های طلایی از دست رفته‌اند.

وی در پایان سخنان خود گفت: «ما این توانایی را داریم که شیوه‌های نوینی را پی‌ریزی کنیم که به واسطه آن‌ها قادر خواهیم بود با بهره‌گیری از منابع کمتر، دستاوردهای بیشتری کسب کنیم.»

4-1024x576

کراتسیوس به یک راهبرد سه‌گانه برای محافظت از نوآوری‌های آمریکایی در برابر رقبای جهانی به ویژه چین اشاره کرد که عبارت است از: صیانت از حقوق مالکیت فکری، تضمین امنیت زنجیره‌های تأمین و اعمال نظارت بر صادرات.

او سخنانش را با تأکید مجدد بر ادعای عجیب خود به پایان برد: «این انتخاب افراد است که فناوری‌های نوینی را خلق کنند و خود را وقف کاوش‌های علمی نمایند که زمان و مکان را خم می‌کند.»

برچسب‌ها: