همشهری آنلاین: کشف ۶جسد در چند شهر منطقه نیوانگلند آمریکا در یک ماه گذشته پلیس را با یک جنایتکار سریالی مواجه کرده است.
به گزارش ای بی سی، در یک ماه اخیر، پلیسهای چندین شهر منطقه نیوانگلند در شمال آمریکا در جریان قتلهای سریالی در این منطقه قرار گرفتند.
ابتدا پلیس ایالت کنتیکت، در جریان پیدا شدن ۴ جسد در ماساچوست و در کنار رود آیلند قرار گرفت. هر ۴ نفر به یک شیوه به قتل رسیده بودند و در حالی که تحقیقات ادامه داشت، ۲ جسد دیگر پیدا شد. این دو نیز با شگرد قبلی به قتل رسیده بودند.
بر اساس گفته پلیس، دنیس لیری، میشل رومانو، پیج فانون و یک زن ۵۰ ساله، ۴ زنی بودند که از چند ماه پیش مفقود شده بودند و هر یک در گوشهای از این ایالتها در خارج شهر با لوازم شخصشان پیدا شدند. یکی از آنها را غواصان در داخل رودخانه پیدا کردند.
بعد از آن، پلیس جسد پنجم را در داخل یک چمدان در نزدیکی گورستانی در گروتون کشف کرد. جسد ششم نیز توسط یک شکارچی در منطقهای جنگلی در پلیموث، ماساچوست، پیدا شد.
بر اساس این گزارش، پلیس به مردم اطلاع داده که به دنبال یک قاتل سریالی است و تحقیقات درباره این قتلهای مخوف ادامه دارد