به گزارش بامداد شنبه ایرنا به نقل از رویترز، دو عضو مجلس نمایندگان به نامهای «کوری میلز» از ایالت فلوریدا و عضو کمیته روابط خارجی و خدمات نیروهای مسلح در کنگره و «مارلین استاتزمن» از ایالت «ایندیانا» برای دیدار با «احمد الشرع» مشهور به «ابو محمد الجولانی» رئیس دولت موقت سوریه وارد دمشق شدند.
به نوشته رویترز، هر دوی این نمایندگان از حزب جمهوریخواه هستند که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا متعلق به آن است.
یکی از اعضای هیات آمریکایی گفت که میلز جمعه شب با احمد الشرع رئیس دولت موقت سوریه دیدار کرد و دو طرف در یک نشست ۹۰ دقیقهای درباره تحریمهای آمریکا و ایران گفت و گو کردند.
این منبع گفت که استاتزمن قرار است روز شنبه با احمد الشرع که به دلیل روابط گذشتهاش با القاعده تحت تحریمهای آمریکا و سازمان ملل قرار دارد، دیدار کند.
استاتزمن به هنگام سوالی درباره دیدارش با احمد الشرع که به دلیل عضویت در یک گروه تروریستی همچنان تحت تحریمهای آمریکا قرار دارد، نمونههایی از برخورد دولت ترامپ با رهبران کره شمالی را ذکر کرد.
وی با بیان این که منتظریم ببینیم دولت جدید سوریه با جنگجویان خارجی چگونه برخورد و بر جمعیت اقلیت قومی این کشور چگونه حکومت میکند، افزود: نباید از صحبت با کسی هراس داشته باشیم.
پیشتر ایالات متحده آمریکا احمد الشرع معروف به ابو محمد الجولانی فرمانده گروه معارض مسلح تحریر الشام و فرمانده اداره عملیات نظامی سوریه را در لیست تروریستها قرار داده و برای بازداشت او یک جایزه ۱۰ میلیون دلاری تعیین کرده بود.
به گزارش ایرنا، معارضان مسلح در سوریه از بامداد هفتم آذر ۱۴۰۳ برابر با ۲۷ نوامبر ۲۰۲۴ با هدف برکناری بشار اسد از قدرت، عملیات خود را در مناطق شمال غرب، غرب و جنوب غرب حلب آغاز و سرانجام پس از ۱۱ روز، در تاریخ یکشنبه ۱۸ آذرماه کنترل خود بر شهر دمشق و خروج اسد از این کشور را اعلام کردند.