شناسهٔ خبر: 72404126 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

امام جمعه قصرشیرین:

نیروهای مسلح پناهگاه امن ملت ایران اسلامی هستند

قصرشیرین - ایرنا - امام جمعه قصرشیرین گفت: نیروهای مسلح سد محکم دفاع از تمامیت ارضی و پناهگاه امن ملت ایران اسلامی هستند و همواره نقش بی‌بدیلی در مقابله با تهدیدات داخلی و خارجی ایفا کرده‌اند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام صادق صالحی در خطبه های نماز جمعه این هفته قصرشیرین با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در جمع فرماندهان نیروهای مسلح، افزود: جمهوری اسلامی ایران ثابت کرده که می‌تواند در سایه وحدت، ایمان و خردورزی، هم‌زمان با تقویت بازدارندگی دفاعی، بر بخشی از چالش‌های اقتصادی نیز فائق‌ آید.

وی اضافه‌ کرد: نیروهای مسلح، به عنوان نماد استقلال و سربازان آرمان‌های ملت، همواره پرچم‌دار این مسیر خواهند بود.

خطیب جمعه قصرشیرین گفت: امروز ارتش و سپاه پاسداران، با درک صحیح از تهدیدات نوین، از پهنه‌های سایبری تا جنگ‌های نامتقارن، همچون سدی مستحکم از کیان ایران دفاع می‌کنند.

وی در بخش دیگری از خطبه ها گفت: عنوان و گزاره اصلی در مذاکرات، رفع تحریم‌ها و برخورداری ملت از منافع اقتصادی آن در کنار حفظ توانمندی صلح‌آمیز هسته‌ای است.

وی ادامه داد: مذاکرات غیر مستقیم هسته‌ای ایران با آمریکا با واسطه‌گری عمان در جریان است که در این رابطه هیچ‌گونه پیش داوری نباید انجام گیرد و مساله مراقبت و هوشمندی بالایی می‌طلبد.

او همچنین با اشاره به در پیش بودن اربعین گفت: با توجه به پیش بینی ۲ میلیون نفری تردد زائران از مرز خسروی نیاز است که جلسات ستاد در مرز برگزار شود.

امام جمعه‌ قصرشیرین ادامه داد: میزبانی شایسته زائران و ارتقای زیرساخت ها و آماده سازی نیازمندی های خدمات رسانی به زوار اربعین نیازمند اهتمام همگانی مسوولان است.

نیروهای مسلح پناهگاه امن ملت ایران اسلامی هستند

مرزنشینان شهرستان قصرشیرین در غرب کرمانشاه بعد از اقامه نماز جمعه با سردادن فریادهای مرگ بر اسرائیل علیه جنایات رژیم جعلی و کودک‌کش اسرائیل در غزه راهپیمایی کردند.

راهپیمایان قصرشیرینی در اعتراض به جنایات صهیونیست ها از میدان مهدیه تا میدان مرزبانی را با شعارهای کوبنده مرگ بر اسرائیل، یا ایها المسلمون اتحدو اتحدوا راهپیمایی کردند و خشم و انزجار خود را از جنایت‌های رژیم جعلی اسرائیل اعلام کردند.

در این راهپیمایی قشرهای مختلف مردم متشکل از مردان، زنان و به خصوص کودکان دهه نودی و جوانان و نوجوانان و مسوولان در کنار نیروهای نظامی و انتظامی حضور خود را به نمایش گذاشتند.

قصرشیرین در غرب کرمانشاه افزون بر ۲۷هزار نفر جمعیت دارد.