به گزارش خبرنگار آنا، علی جعفریاندهکردی معاون پژوهش و فناوری بنیاد ملی علم ایران در نشست مشترک رؤسای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان گیلان با بررسی وضعیت بنیاد ملی علم و فعالیتهای آن در استان گیلان، اظهار کرد: بنیاد علم ایران ازنظر بودجه محدودیتی ندارد و هیچ طرحی به دلیل کمبود بودجه از تصویب بازنمانده است. در سال ۱۴۰۴، بودجه بنیاد رشد قابل توجهی داشته و انتظار میرود که حمایتها ادامه یابد.
وی ادامه داد: استان گیلان در زمینه تعداد طرحهای ارسالی به بنیاد علم، رتبه دهم را در کشور دارد و ۵۰۰ طرح از این استان به بنیاد ارسال شده که حدود ۴۰ درصد آنها به تصویب رسیده این درصد بالاتر از متوسط تصویب طرحها در بنیاد علم بوده؛ همچنین در سالهای اخیر، بهویژه در سال ۱۴۰۲، رشد خوبی در تعداد طرحها مشاهده شده است.
معاون پژوهش و فناوری بنیاد ملی علم ایران گفت: این بنیاد به تفکیک انواع حمایتها، اطلاعاتی ارائه داده که در این بین طرحهای مستمر بیشترین فراوانی را دارند پس از آن حمایتهای پسا دکتری قرار دارد در این بین دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان از ۱۲ حمایت برخوردار شد که به تفکیک شامل حمایت از سه طرح پژوهشی، سه طرح پسادکتری، سه حمایت از دانشجویان دکتری و سه حمایت از دانشجویان کارشناسی ارشد بود که جا دارد از رئیس این دانشگاه در گیلان به دلیل داشتن بالاترین حمایت از سوی بنیاد، تشکر کرد.
جعفریاندهکردی عنوان کرد: دعوت از استادان برای عضویت در کارگروههای بنیاد علم و اطلاعرسانی درست و دقیق و فراخوان در اولویت دانشگاهها قرار گیرد تا استادان و دانشجویان بتوانند در جریان فراخوانهای این بنیاد قرار گیرند همچنین بنیاد علم در سال ۱۴۰۴ حدود ۶۰ فراخوان برنامه محور برگزار خواهد کرد که طرحهایی برای حمایت از دانشگاهها و مؤسسات با مأموریت خاص وجود دارد و در صورت تصویب، میزان این حمایتها ۵۰ درصد افزایش خواهد یافت.
وی تأکید کرد: در بخش همکاریهای بینالمللی، بنیاد علم به طراحی برنامههای ویژهای پرداخته و تلاش دارد تا به حمایت دانشمندان و پژوهشگران جوان بپردازد که در این باره تفاهمنامههایی برای فرصتهای مطالعاتی برای استادان و پژوهشگران امضا شده است.
به گزارش آنا، در ادامه جلسه هر یک از رؤسای حاضر در جلسه به بیان نظرات خود در مورد مسائل مطرح شده پرداختند.
انتهای پیام/