شناسهٔ خبر: 72389772 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

آیت‌الله حسینی بوشهری:

رسانه‌ها به رساندن صدای مردم به گوش مسئولین توجه کنند

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به اهمیت رضایتمندی مردم از رسانه و نظام، گفت: تولید محتوای فاخر و رساندن صدای مردم به گوش مسئولان دو رکنی است رسانه‌ها به ویژه رسانه ملی باید به آن توجه داشته باشد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری امروز در دیدار با مدیرکل صدا و سیمای استان قم بر ایجاد نوآوری در برنامه ها، بازتاب پیشرفت‌های انقلاب و نظام به مردم، پخش بیشتر رهنمود‌های علما و مراجع و همچنین پخش برنامه‌های معرفتی و شناساندن جایگاه علمی و معرفتی شهر مقدس قم به مردم و مسئولان تاکید کرد.

وی با اشاره به اهمیت رضایتمندی مردم از رسانه و نظام، اظهار کرد: تولید محتوای فاخر و رساندن صدای مردم به گوش مسئولان دو رکنی است که انتظار میرود صدا و سیما در سال جدید بیشتر به آنها توجه کند تا به رضایتمندی بیشتر مردم از رسانه ملی دست یابد.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: اگر رسانه حرف مردم را بشنود، بازتاب دهد و مطالبه گری داشته باشد و تا رسیدن به نتیجه از پای نایستد و مرتب پیگیر باشد در بین مردم و مخاطبان خود اعتماد بیشتری پیدا میکند و جایگاه واقعی خودش را در جامعه بدست می‌آورد.

احمد پهلوانیان مدیرکل صدا و سیمای قم هم در این دیدار، ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های رسانه استانی بیان کرد: در سال گذشته شبکه قم با اختلاف نسبت به سایر شبکه‌های استانی رتبه اول پخش زنده برنامه ها، خبر‌ها و مراسم‌ها در شبکه‌های سراسری را از آن خود کرده است و علاوه بر افزایش کمی، اقدامات قابل توجهی در رشد کیفی برنامه‌ها و تنوع موضوعات داشته است.