شناسهٔ خبر: 72389711 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دولت.آی‌آر | لینک خبر

رئیس سازمان انرژی اتمی:

آژانس از ادبیاتی که دستاویز بدخواهان ایران می‌شود، پرهیز کند/ پیشرفت‌های بیانیه مارس ۲۰۲۳ نبایستی کم اهمیت جلوه داده شود

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران تاکید کرد: انتظار همیشگی ایران از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، حفظ بی‌طرفی است به گونه‌ای که از به‌کارگیری عباراتی که مورد سوءاستفاده جریان‌های رسانه‌ای مخرب و بدخواهان جمهوری اسلامی قرار گیرد، پرهیز کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت،  محمد اسلامی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی در حاشیه بازدید مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از نمایشگاه جدیدترین دستاوردهای صنعت هسته‌ای ایران در جمع خبرنگاران ضمن ابراز خرسندی از حضور رافائل گروسی در ایران، اظهار کرد: انتظار همیشگی ما این بوده و هست که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بی‌طرفی خود را حفظ کند، گزارش‌های آن حرفه‌ای و فنی باشد و از به‌کارگیری عباراتی که می‌تواند مورد سوءاستفاده بدخواهان جمهوری اسلامی ایران و جریان‌های رسانه‌ای مخرب قرار گیرد، پرهیز شود. خوشبختانه در این زمینه با آقای گروسی هم‌نظر بودیم و ایشان نیز دیدگاه ما را تایید کردند.

وی افزود: در خصوص موضوعات پیش‌ رو و موارد باقی‌مانده، بیانیه‌ مشترک مارس ۲۰۲۳ را مبنا قرار داده‌ایم. با توجه به پیشرفت‌های رضایت‌بخشی که از آن تاریخ تاکنون حاصل شده، نبایستی دستاوردهای ناشی از این بیانیه کم‌اهمیت جلوه داده شود.

رئیس سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: در این دیدار، اراده‌ مشترکی شکل گرفت تا پیگیری موضوعات باقی‌مانده در چارچوب بیانیه انجام شود.

اسلامی ادامه داد: بر همین اساس، معاون بنده و معاون آقای گروسی به‌زودی در روزهای آینده مجدداً در تهران دیدار خواهند کرد تا در چارچوب توافق کلی حاصل‌شده، موضوعات را پیگیری کنند و ان‌شاءالله به نتایج مشخص و موثری در مسیر حل‌وفصل موضوعات پیش رو دست یابند.

انتهای پیام