شناسهٔ خبر: 72380329 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

استاندار: پروژه‌های آب و برق کرمانشاه نیازمند نگاه ویژه وزارت نیرو است

کرمانشاه- ایرنا- استاندار کرمانشاه با بیان اینکه پروژه های زیرساختی متعددی در حوزه آب و برق استان در دست اجرا است، گفت: تکمیل و افتتاح این پروژه ها نیازمند نگاه ویژه وزارت نیرو است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از روابط عمومی استانداری کرمانشاه، منوچهر حبیبی عصر چهارشنبه در دیدار یزدان رضایی، معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزیر نیرو و احمد حیدری، مشاور وزیر نیرو و رییس ستاد اربعین وزارت نیرو در فرودگاه کرمانشاه، تکمیل و افتتاح پست ۴۰۰ کیلوولت سرپل‌ذهاب برای کمک به عبور از پیک برق تابستان و همچنین نیاز به خرید یک دستگاه پست موبایل را مورد تاکید قرار داد.

استاندار کرمانشاه افزود: روشنایی بلوارهای قصرشیرین و سرپل‌ذهاب مطالبه عمومی است که این مناطق در دفاع مقدس دین خود را به این نظام اسلامی ادا کرده‌اند و نیازمند خدمت رسانی بیشتر هستند و بابت اینکه تردد زائران اربعین بیشتر در طول شب خواهد بود روشنایی این شهرها اهمیت دارد.

حبیبی با تأکید بر لزوم آماده‌سازی پارکینگ‌های اربعین خاطرنشان کرد: برای ۳۰۰ هزار جای پارک نصب روشنایی تلسکوپی یک نیاز اساسی است و در نظر گرفتن برج‌های نوری در پارکینگ‌ها ضروری است.

وی پروژه‌های آب و برق کرمانشاه را نیازمند نگاه ویژه وزارت نیرو دانست و خواستار تسریع در تخصیص اعتبارات برای پروژه‌های اولویت‌دار استان در حوزه آب و برق شد.

حبیبی به تنش آبی در برخی از شهرهای استان، از جمله اسلام‌آباد غرب، کرمانشاه، هرسین، تازه آباد و شاهو اشاره کرد و خواستار تأمین اعتبار از محل اعتبارات تنش آبی برای حل این مساله شد.

وی همچنین بر لزوم تخصیص بودجه به تاسیسات فاضلاب خسروی و تأمین بخشی از آن توسط وزارت نیرو تأکید کرد.

استاندار کرمانشاه مجوز ماده ۲۳ برای افزایش طرح‌های آب‌رسانی به کرمانشاه از سد گاوشان، تاسیسات فاضلاب شهر تازه آباد و آب‌رسانی به شهر هرسین را نیز یادآور شد و تأکید کرد که در بارندگی‌های اخیر، آب بسیاری از مناطق شهر هرسین گل‌آلود شده است.

حبیبی از پیشرفت‌های خوبی در زمینه انرژی‌های خورشیدی خبر داد و اعلام کرد که پنج هزار هکتار زمین برای این منظور شناسایی و به سرمایه‌گذاران معرفی شده و زمین‌ها آماده شده و امیدواریم این طرح‌ها به رونق استان کمک کند.

استاندار کرمانشاه در ادامه با اشاره به زیرساخت‌های مناسب موجود در مرز خسروی، تصریح کرد: این مرز به‌عنوان قدیمی‌ترین مرز برای سفر به عتبات عالیات شناخته می‌شود و زیرساخت‌های خوبی در آن فراهم شده است. مرز خسروی دارای یک پایانه بسیار خوب است که قابلیت پذیرش جمعیت قابل توجهی را برای زیارت از این مرز فراهم می‌کند.

حبیبی گفت: سال گذشته نزدیک به یک میلیون زائر از مرز خسروی عبور کردند و سیاست ستاد اربعین کشور و آمادگی استان، افزایش ۲ برابری زائران اربعین است.

وی بر لزوم انجام اقداماتی لازم در مرز خسروی تأکید کرد که رضایت مردم و زائران را جلب کند.

وی با تاکید بر معرفی مرز خسروی در رسانه‌ها گفت: باید به مردم اطمینان داده شود که این مسیر را می‌توانند به‌عنوان یک گزینه اصلی و قابل انتخاب در نظر داشته باشند.

وی به موقعیت جغرافیایی خوب مرز خسروی از لحاظ آب و هوایی نیز اشاره کرد و این ویژگی را به‌عنوان یک مزیت برای زائران برشمرد.

استاندار کرمانشاه گفت: افرادی که از تهران به مرز خسروی سفر می‌کنند، در تمام طول مسیر در بزرگراه و آزادراه حضور دارند که در این مسیر فقط ۱۹ کیلومتر بزرگراه یا آزادراه نیست که بهسازی این ۲ قطعه ۹ و ۱۰ کیلومتری با پیگیری از وزارت راه و شهرسازی در جریان است.

استاندار کرمانشاه همچنین بر لزوم همکاری تمامی نهادها و دستگاه‌های مرتبط برای فراهم کردن شرایط مناسب برای زائران تاکید کرد.