شناسهٔ خبر: 72379087 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

دلجویی استاندار یزد از بیرانوند

یزد_ ایرنا_ استاندار یزد در تماس با علی رضا بیرانوند، از دروازه بان تیم تراکتور به دلیل اتفاقات رخ داده در بازی با چادرملو اردکان دلجویی کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، محمد رضا بابایی در این تماس از دروازه بان تیم ملی و تراکتور دلجویی کرد تا احترام خود را به دروازه‌بان ملی‌پوش تیم ملی ایران نشان دهد.

بابایی در این تماس به علیرضا بیرانوند گفته که افرادی که در بازی مورد اشاره به او و چند بازیکن دیگر بی احترامی کردند مردم یزد نبودند و اهالی یزد هرگز چنین اتفاقاتی را رقم نمی‌زنند و اطمینان داده که این موضوع را شخصا پیگیری خواهد کرد.

بازی تیم های تراکتور تبریز و چادرملو اردکان در هفته بیست و ششم رقابتهای لیگ برتر که در ورزشگاه شهید نصیری یزد برگزار شد با حاشیه هایی همراه بود که موجب دلخوری برخی بازیکنان تراکتور شد.

این مسابقه با تساوی ۲ بر ۲ خاتمه یافت.