دومین محفل ویژه قرآنی به این مناسبت قرار است، فردا شب پنجشنبه 28 فروردینماه، در شبستان امام خمینی(ره) حرم عبدالعظیم(ع) برگزار شود که طی آن محمدرضا پورزرگری و وحید خزائی؛ از قاریان بینالمللی به تلاوت آیاتی از کلامالله مجید خواهند پرداخت.
همچنین در این محفل که با اجرای نصرتالله حسینی از ساعت 22 برگزار خواهد شد، گروه تواشیح «محراب» به اجرای قطعاتی مناسب این ایام خواهد پرداخت و در ادامه حافظ نوجوان قرآن؛ علی ناجیمحله به ارائه محفوظات خود پرداخته و در پایان نیز به قید قرعه به تعدادی از حضار، جوایز تعلق خواهد گرفت.
این گزارش حاکی است، یکشنبه این هفته 24 فروردین و در شب وفات حضرت عبدالعظیم(ع) نیز نخستین محفل ویژه قرآنی با اجرای محمد عبادی و تلاوت حمیدرضا احمدیوفا و سیدمهدی تاجزاده برگزار شد که رادیو قرآن نیز اقدام به پوشش زنده آن کرد.
در این محفل ویژه گروه تواشیح «محمد رسولالله(ص)» نیز به اجرای قطعات مرثیه به مناسبت شب وفات حضرت عبدالعظیم(ع) پرداختند و به قید قرعه به تعدادی از حضار نیز جوایزی اهدا شد.
انتهای پیام