شناسهٔ خبر: 72366792 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

بازداشت ۸۹ مظنون به ارتباط با داعش در ترکیه

نیرو‌های امنیتی ترکیه ۸۹ مظنون به ارتباط با داعش را در عملیات سراسری دستگیر کردند.

صاحب‌خبر -

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - علی یرلیکایا، وزیر کشور ترکیه شامگاه سه‌شنبه اعلام کرد که ۸۹ مظنون به ارتباط با گروه تروریستی داعش در عملیات‌های هماهنگ در ۱۷ استان دستگیر شدند.

یرلیکایا در بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی ایکس تأیید کرد که تیم‌های ضد ترور به طور همزمان عملیاتی را در آنتالیا، باتمان، دنیزلی، الازیغ، اسکی‌شهیر، غازیان‌تپه، هاتای، استانبول، قهرمان‌ماراش، کریک‌کاله، کیلیس، مالاتیا، عثمانیه، ساکاریا، ونیزلی، وان، آغاز و به اهداف حمله کردند.

یرلیکایا تصریح کرد: این عملیات افرادی را هدف قرار داد که مصمم به مشارکت فعال در گروه‌های تروریستی مرتبط با داعش بودند.

یرلیکایا تاکید کرد که ترکیه در مبارزه با تروریسم مصمم است و اجازه نخواهد داد هیچ گروهی امنیت عمومی یا وحدت ملی را تضعیف کند. این عملیات بخشی از استراتژی گسترده‌تر ضد تروریسم ترکیه است که شامل نظارت، اشتراک گذاری اطلاعات و اقدام امنیتی هماهنگ است.

منبع: آناتولی