شناسهٔ خبر: 72366236 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

گشایش نمایشگاه کتاب در سردشت

نمایشگاه کتاب با بیش از ۱۰۰۰ عنوان کتاب در سردشت افتتاح شد تا با هدف ترویج مطالعه، فرصتی برای دسترسی آسان‌تر علاقه‌مندان به آثار متنوع فرهنگی فراهم کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مهاباد، نمایشگاه کتاب سردشت با عنوان «کتاب با طعم تخفیف» با حضور جمعی از مسئولین در محل این اداره آغاز به کار کرد. این رویداد فرهنگی با هدف ترویج فرهنگ مطالعه و ارتقای آگاهی عمومی برگزار شده است.

حسن حسن‌زاده، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سردشت، در حاشیه این مراسم اظهار داشت: در این نمایشگاه بیش از ۱۰۰۰ عنوان کتاب در ۷ هزار جلد با موضوعات متنوع اجتماعی عرضه شده است.

وی افزود: نمایشگاه به مدت یک ماه ادامه خواهد داشت و علاقه‌مندان می‌توانند کتاب‌های مورد نظر خود را با ۵۰ درصد تخفیف تهیه کنند.

این نمایشگاه فرصتی ارزشمند برای دوست‌داران کتاب فراهم کرده تا با هزینه‌ای کمتر، به گنجینه‌ای از دانش و دانایی دست یابند.