شناسهٔ خبر: 72366103 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: مفدا | لینک خبر

هیئت تحریریه مفدا جهرم سال ۱۴۰۴ را با رویکردی جدید آغاز به کار کرد؛

مفدا رسانه‌ای شناخته شده و پلی میان دانشجو و دانشگاه است

اعضای کمیته دانشجویی مفدا جهرم، در اولین جلسه هیئت تحریریه خود، رویکردی جدید و چشم اندازی نو را سرآغازی برای شروع تولید محتوای قوی رسانه‌‎ای در سال۱۴۰۴ دانست.

صاحب‌خبر -

به گزارش مفدا،اولین جلسه کمیته مفدا، شب ۲۶ فروردین ماه ۱۴۰۴ با حضور مدیر، کارشناس و اکثریت اعضاتشکیل شد و مدیر روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی با عنوان اینکه مفدا به عنوان تنها پایگاه رسمی معاونت فرهنگی و دانشجویی شناخته شده است، اظهار داشت: برگزاری این جلسه برای بهبود عملکرد و تغییر رویکرد قبلی کمیته مفدا اهمیت ویژه‌ای دارد و منتظر شنیدن پیشنهادات و انتقادات اعضا برای هرچه بهتر شدن روند اجرایی کمیته مفدا هستیم.

زهرا استخر کارشناس مفدا در تکمیل صحبتها گفت: مفدا یک رسانه بزرگ شناخته شده و پلی میان دانشجو ودانشگاه است که رسالت آن علاوه بر اطلاع رسانی، ایجاد شورونشاط دانشجویی در کنار رسانه‌ای نمودن فعالیت‌های معاونت فرهنگی-دانشجویی و... آن هم درچهارچوب و قوانین رسانه است. از این رو در راستای برنامه‌های خود، از شناسایی و به کارگیری استعدادهای رسانه‌ای با ایده‌های جدید، همواره استقبال می‌نماید.

هیئت تحریریه مفدا_جهرم در سال ۱۴۰۴ را با رویکردی جدید آغاز به کار کرد

در ادامه جلسه، با توجه به فارغ‌التحصیل شدن برخی از دبیران کمیته، دبیران جدید باتوجه به توانمندی افراد مشخص و هر یک از اعضا با وظایف و انتظارات کمیته آشنا شدند.

بارش فکری اعضاء، منتج به ارائه پیشنهادات بسیار ارزنده و قابل توجهی از سوی اعضای جدید و قدیمی شد و بنا گردید هرچه سریعتر از این پیشنهادات استفاده گردد و نتیجه در جلسه بعد به سمع و نظر اعضای کمیته برسد.

هدفمند شدن برنامه‌های جدید و بررسی برنامه‌های قبل، با مطرح شدن انتقادات اعضاء، در خصوص رویکردهای گذشته یکی دیگر از نتایج مهم این جلسه بود.

ایده باز شدن راه ارتباطی با مخاطب، با ارائه پیشنهاد اضاف شدن ادمین پاسخگو به کانال‌های مجازی مفدا از سوی محمد جوادجمالی عضو جدید مفدا مورد توجه قرار گرفت.

وی همچنین با عنوان اینکه طنز در بین مخاطبین دانشجو و نیاز جامعه امروز پر طرفدار خواهد بود عنوان کرد: تولید محتوای متناسب با نیاز این قشر می‌تواند بازخورد بهتری داشته باشد تا بتواند مخاطب بیشتری را در میان دانشجویان جذب نماید .

هیئت تحریریه مفدا_جهرم در سال ۱۴۰۴ را با رویکردی جدید آغاز به کار کرد

شایان ذکر است، (شرح وظایف دبیران اصلی، دبیران میانی و خبرنگاران)، ایجاد همدلی در میان اعضا، درک شرایط و همکاری منسجم، برگزاری جلسه مداوم و آموزش مداوم بین گروهی و برگزاری جلسه با معاون جدید فرهنگی و ریاست دانشگاه از اهم صحبت‌های مطرح شده در این جلسه بود.

استفاده صحیح از استعداد افراد در زمینه مناسب توانمندی هر شخص، یکی دیگر از انتقادات سازنده در این جلسه بود که منجر به تغییراتی در خصوص شرح وظایف اعضا شد.

علی اصغر مصدقی دبیر چند رسانه‌ای مفدا در ادامه پیشنهاد جذب نیروهای توانمند در زمینه تولید محتوای رسانه‌ای را با استفاده از ظرفیت داخلی مفدا ارائه کرد و عنوان داشت: حسین طحان به عنوان یکی از اعضای شناخته شده در میان دانشجویان توانمندی معرفی و جذب اعضای با استعداد را دارد و بهتر است تا از ایشان در این زمینه کمک گرفته شود. این پیشنهاد مود اقبال اعضا قرار گرفت.

هیئت تحریریه مفدا_جهرم در سال ۱۴۰۴ را با رویکردی جدید آغاز به کار کرد

گفتنی است این جلسه با حضور منصوره الهامی فر مدیر روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی، زهرا استخر کارشناس مفدا، پرنیان صفی‌خانی، علی اصغر مصدقی، محمد جواد بهمنی، زهرا امرالله پور، محمد جواد جمالی، مهشید اکبری، زهرا شجاعی، زهرا حقگو، فریبا نظری، فاطمه خسرو جردی، زهرا رشیدی و حدیث پرویزی، دبیران و اعضای کمیته مفدا در دفتر مدیریت دانشجویی دانشگاه برگزار شد.

هیئت تحریریه مفدا_جهرم در سال ۱۴۰۴ را با رویکردی جدید آغاز به کار کرد

هیئت تحریریه مفدا_جهرم در سال ۱۴۰۴ را با رویکردی جدید آغاز به کار کرد

هیئت تحریریه مفدا_جهرم در سال ۱۴۰۴ را با رویکردی جدید آغاز به کار کرد

هیئت تحریریه مفدا_جهرم در سال ۱۴۰۴ را با رویکردی جدید آغاز به کار کرد

هیئت تحریریه مفدا_جهرم در سال ۱۴۰۴ را با رویکردی جدید آغاز به کار کرد