جواد رحیمیان روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برای هر نهال اوکالیپتوس به قیمت ۱۵۰هزار ریال و نهال صنوبر ۷۰ تا ۱۰۰ هزار ریال براساس قطر آن هزینه شده است.
وی تاکید کرد:این میزان نهال برای انجام زراعت چوب در ۱۵۰ i هکتار زمین آبی در نقاط مختلف استان توزیع شده است.
رحیمیان با اشاره به اینکه انجام زراعت چوب برای بهره برداران تا چهارسال قابل برداشت و در هر هکتار ۶۰۰متر مکعب چوب تولید می شود تاکید کرد: درآمد حاصل از این صنعت خوب است.
وی بیان کرد:زراعت چوب با کشت اوکالیپتوس یا صنوبر به عنوان یک صنعت سبز مطرح است که میتواند درآمد خوبی برای صاحبان زمین های آبی به همراه داشته باشد و البته به حفظ محیط زیست و حفاظت از جنگل ها کمک خواهد کرد.
رییس اداره جنگلداری و جنگل کاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمددر این طرح که کشت اوکالیپتوس برای مناطق جنوبی و مناطق گرمسیری و صنوبر برای مناطق سردسیر در نظر گرفته شده دولت برای تشویق بهره برداران نهال را تهیه و به صورت رایگان بین آنان توزیع می کند.
رییس اداره جنگلداری و جنگل کاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: با توجه به نیاز صنایع چوب برای تامین مواد اولیه خود زراعت چوب به عنوان راهکاری برای حفظ درختان جنگلی ضرورتی اجتناب ناپذیر است.
رحیمیان تصریح کرد: بیشتر زمین های کشاورزی مناطق گرمسیری و سردسیری استان مستعد کاشت درختان صنوبر و اوکالیپتوس است.
رییس اداره جنگلداری و جنگل کاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: بهره برداران استان به دلیل دیربازده بودن زراعت چوب از این فرصت برای سرمایه گذاری و اشتغال استقبالچندانی نمیکنند.
وی با اشاره به اینکه صنوبر و اوکالیپتوس از گونههای مستعد در کهگیلویه و بویراحمد در زمینه زراعت چوب هستند. خاطرنشان کرد: با وجود زمان زیاد برای بهره برداری زراعت چوب به دلیل پردرآمد بودن به صرفه است.
رحیمیان گفت:به دلیل نیاز کشور محصولات تولیدی زراعت چوب با قیمت خوبی به فروش میرسد که این امر فرصت خوبی برای فعالیت در این زمینه است.