شناسهٔ خبر: 72352868 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

در دیدار نوروزی با کارکنان دیوان محاسبات سراسر کشور

دستغیب: تفریغ بودجه به صورت برخط تهیه می‌شود

رئیس کل دیوان محاسبات کشور با مقامات و کارکنان این نهاد نظارتی در سراسر کشور دیدار و رویکردهای فنی و تخصصی را تشریح کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل دیوان محاسبات کشور، در این دیدار که به بهانه شروع سال کاری جدید و با حضور رئیس کل، دادستان، مستشاران، معاونین، سایر مقامات و کارکنان و همچنین ارتباط با دیوان محاسبات استان ها به صورت ویدئوکنفرانس صورت گرفت، سید احمدرضا دستغیب ضمن تبریک سال جدید و آرزوی سلامتی و سربلندی برای تمام کارکنان این نهاد نظارتی، اظهار داشت: سال گذشته برای دیوان محاسبات کشور سالی سخت و پرکار بود اما کارکنان نه تنها هیچ تردیدی به خود راه ندادند بلکه اثبات کردند که در هر شرایطی، پایبند به انجام وظایف و مسئولیت های تخصصی و حرفه ای خود هستند.

وی اظهار امیدواری کرد که دیوان محاسبات بتواند در سالجاری نیز با ایفای نقش تنظیم گری اقتصادی و اجرای رویکرد پیشگیرانه، در معیشت و اقتصاد مردم موثر باشد و شاهد کاهش ورودی پرونده تخلفات به دادسرا نیز باشیم.

رئیس کل دیوان محاسبات کشور با اشاره به نام گذاری امسال به عنوان«سرمایه گذاری برای تولید»، افزود: نباید نگاه تقلیل گرایانه نسبت به سرمایه گذاری در کشور رواج پیدا کند.

وی با بیان اینکه تمهیدات لازم برای نظارت بر خط بر بودجه فراهم شده است، گفت: امسال تفریغ بودجه به صورت برخط انجام و به مجلس تقدیم می‌شود.

دستغیب تاکید کرد: نظارت و رسیدگی بر شرکت‌ها در سال جاری، همچنان در اولویت برنامه‌های دیوان محاسبات کشور قرار دارد.

انتهای پیام