شناسهٔ خبر: 72350538 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

رئیس جهاد کشاورزی گیلان:

سرمایه‌گذاران در حوزه کشاورزی و صنایع وابسته در گیلان حمایت می‌شوند

رشت - ایرنا - رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با تاکید بر اینکه باید در حفظ سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در حوزه‌های مختلف از جمله کشاوری و تقویت آنها تلاش شود، گفت: نگاه ما در حوزه کشاورزی حمایت از سرمایه‌گذاران بویژه در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی محصولات محوری از جمله زیتون است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، صالح محمدی روز سه شنبه در نخستین رویداد ایده‌محوری و سرمایه‌گذاری در صنعت زیتون با عنوان «خلاقیت و نوآوری در این حوزه» در دانشگاه گیلان اظهار کرد: گیلان قدیمی‌ترین خاستگاه زیتون است و در این صنعت حرف برای گفتن دارد، اضافه کرد: دانش و تکنولوژی زیتون در بسیاری از موارد از این خطه به سایر استان‌ها انتقال یافته است.

وی با اشاره به فعالیت بیش از ۱۰۰ واحد فرآوری و ۱۰ واحد روغن کشی زیتون در گیلان بیان کرد: هم‌اینک ۲۲ هزار باغدار در پرورش زیتون فعالیت دارند ضمن اینکه درخواست‌ها برای سبزکردن ارتفاعات جنوب استان برای پرورش زیتون وجود دارد اما محدودیت ما منابع آبی مانع است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان در ادامه با بیان اینکه سرانه مصرف روغن خوراکی در کشور بیش از ۲۰ کیلوگرم و در استان ۱۱.۵ کیلو است، اضافه کرد: گیلان در مصرف روغن وضعیت بهتری نسبت به میانگین کشور دارد؛ استفاده از روغن زیتون باید در راستای حفظ سلامتی مورد توجه جدی قرار گیرد.

نخستین رویداد ایده‌محوری و سرمایه‌گذاری در صنعت زیتون با عنوان «خلاقیت و نوآوری در این حوزه» امروز سه‌شنبه با هدف فراهم شدن بستر مناسب برای ارائه طرح‌ها، ایده‌ها و هدایت استعدادها و خلاقیت‌ها برای رفع نیازهای صنعت زیتون به میزبانی دانشگاه گیلان در تالار حکمت دانشکده ادبیات و علوم انسانی این دانشگاه برگزار شد.

در این رویداد که زمینه مناسب را برای آشنایی سرمایه‌گذاران با صاحبان طرح و ایده به منظور تجاری سازی محصولات نوآورانه و فناورانه در حوزه صنعت زیتون فراهم کرده‌است؛ ۱۸ طرح و ۱۴ ایده در این حوزه ارائه شد که پس از داوری اولیه ۱۲ طرح و هفت ایده به مرحله نهایی راه یافته‌است.