شناسهٔ خبر: 72331173 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

نقص فنی پرواز عبوری «وارش» در مشهد/ باند فرودگاه باز است

مشهد- ایرنا- مدیر روابط عمومی شرکت فرودگاه های خراسان رضوی گفت: پرواز عبوری شرکت هواپیمایی وارش در فرودگاه مشهد دچار نقص فنی شد اما این موضوع هیچ خللی در پروازها ایجاد نکرد و باند فرودگاه باز است.

صاحب‌خبر -

حسن جعفری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: حوالی ساعت ۱۳ و ۳۰ دقیقه امروز این پرواز عبوری از مبدا دوشنبه به فرودگاه امام (ره) تهران برای سوخت‌گیری در فرودگاه مشهد به زمین نشست اما دچار نقص فنی شد.

وی اضافه کرد: این پرواز بدون مسافر انجام شده بود و هیچ خللی در روند پروازها ایجاد نکرد.

مدیر روابط عمومی شرکت فرودگاه های خراسان رضوی گفت: در فضای مجازی مطالبی مبنی بر مسدود شدن باند فرودگاه مشهد در پی نقص فنی هواپیمای وارش منتشر شده که صحت ندارد و باند فعال است.

فرودگاه بین المللی مشهد به عنوان دومین فرودگاه پرتردد کشور، روزانه محل نشست و برخاست ۱۸۰ پرواز است. این فرودگاه در سال ۱۳۳۰ ساخته شد و در سال ۱۳۴۶ باند جدید فرودگاه مشهد از نوع بتن و پایگاه پدافند نیروی هوایی مورد بهره برداری قرار گرفت.