شناسهٔ خبر: 72330494 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

شهردار اصفهان:

پروژه شهید فخری‌زاده باهدف بهبود وضعیت زیست‌محیطی شهر طراحی‌ شده است

شهردار اصفهان گفت: هزینه پیش‌بینی‌شده برای پروژه مجموعه پل‌ها و زیرگذر شهید فخری‌زاده حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان است که شامل آزادسازی و اجرا می‌شود. امیدواریم بتوانیم به‌تدریج تأمین مالی کنیم و پروژه را پشتیبانی کنیم.

صاحب‌خبر -

علی قاسم‌زاده، امروز دوشنبه ۲۵ فروردین در حاشیه شصت‌وسومین برنامه «به احترام مردم اصفهان» با محوریت آغاز عملیات اجرایی مجموعه پل‌ها و زیرگذر شهید فخری‌زاده اظهار کرد: عملیات عمرانی و توسعه شهر از دوم فروردین آغاز شده و قطعاً در هر دو یا سه هفته، شاهد افتتاح یا شروع پروژه‌های جدیدی خواهیم بود که تا پایان امسال به اتمام خواهند رسید. افتتاحیه و کلنگ‌زنی امروز یکی از بزرگ‌ترین میدان‌ها و تقاطع‌های غیرهمسطح شهر است که با معماری خاص و جذاب طراحی‌شده و قطعاً ارزش‌افزوده‌ای برای شهر به‌ویژه در این منطقه، ایجاد خواهد کرد. طراحی این پروژه فوق‌العاده خاص است و امیدوارم که در پایان سال مردم از حمل‌ونقل و راحتی که این پروژه فراهم می‌کند، لذت ببرند.

وی افزود: پل شهید فخری‌زاده بخشی از حلقه چهارم حفاظتی است که در حال حاضر در حال ساخت و تکمیل است. وقتی این میدان آماده شود، اتصال رینگ از شرق اصفهان به سمت غرب و جنوب غربی برقرار خواهد شد.

شهردار اصفهان ادامه داد: این پروژه‌ها از جنس زیرساختی و بزرگ هستند و باهدف بهبود وضعیت زیست‌محیطی شهر طراحی‌شده‌اند. برخی از آن‌ها مانند قطار شهری سه سال است که در حال انجام هستند و امسال شاهد بهره‌برداری از فاز اول خط دو خواهیم بود.

پروژه شهید فخری‌زاده شامل ۱۱ پل و تقاطع است

اصغر کشاورزراد، معاون عمران شهری شهرداری اصفهان در ادامه نیز به ایسنا گفت: جمع دو پروژه بالغ‌بر ۱۳۰۰ میلیارد تومان هزینه دارد که تقریباً ۱۰۰۰ میلیارد تومان آن به تقاطع‌ها و پل‌های شهید فخری‌زاده اختصاص خواهد یافت و ۳۰۰ میلیارد تومان دیگر در کیلومتر موردنظر در منطقه ۶ صرف خواهد شد.

وی افزود: این پروژه شامل ادامه مسیر از کیلومتر ۶۹ تا ۷۱ که پل رودخانه تا تقاطع غیر هم‌سطح اشکاوند را در برمی‌گیرد، است و در محدوده منطقه ۶ واقع‌ شده است.

 معاون عمران شهری شهرداری اصفهان ادامه داد: ویژگی‌های این تقاطع به‌گونه‌ای طراحی‌شده است که توسط اداره کل فنی، هزینه‌ها را کاهش دهد و از عوارض طبیعی بهره‌برداری کند. در بحث معماری، طراحی این تقاطع بسیار موردتوجه قرارگرفته و در استان اصفهان، منحصربه‌فرد است.

کشاورزراد بابیان اینکه ما قصد داریم که این پروژه را با سه نوبت‌کاری به پایان برسانیم و تا پایان بهمن به بهره‌برداری برسد، بیان کرد: این پروژه شامل ۱۱ پل و تقاطع است و حجم کار تقریباً ۱۰ هزار مترمربع پل را شامل می‌شود. معمولاً انجام چنین کاری با یک نوبت‌کاری حداقل ۲۴ ماه زمان می‌برد، اما با حمایت مجموعه‌های مختلف شهرداری و دستور شهردار اصفهان، همه بسیج شده‌اند تا بتوانیم این پروژه را به‌موقع به بهره‌برداری برسانیم.

انتهای پیام