شناسهٔ خبر: 72325596 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

روند کاهشی قیمت‌ها در بازار گوشت سفید

رئیس اتحادیه گوشت سفید استان اصفهان گفت: بازار مرغ و ماهی با تمام شدن تعطیلات با کاهش تقاضا و افزایش عرضه روبه‌رو شده که این موضوع در کاهش قیمت بی‌تأثیر نبوده است.

صاحب‌خبر -

بهنام جعفری در گفت‌وگو با ایسنا درباره وضعیت کنونی بازار مرغ اظهار کرد: طبق پیش‌بینی‌های قبلی و براساس تجربیات سال‌های گذشته، پس از پایان عید فطر و سیزده‌به‌در بازار مرغ با کاهش تقاضای مردم و افزایش عرضه روبه‌رو شده است.

وی افزود: کاهش تقاضا و افت قیمت در سطح کشور مشهود است و این امر موجب شده قیمت مرغ از ۱۰۵ هزار تومان به ۹۰,۹۰۰ تومان برای مصرف‌کنندگان کاهش پیدا کند.

رئیس اتحادیه گوشت سفید استان اصفهان بیان کرد: پس از اعلام مجدد کالابرگ غیر نقدی، قیمت مرغ به ۹۳,۶۰۰ تومان رسید، با این حال به نظر نمی‌رسد بازار کشش بیش‌تری برای افزایش قیمت داشته باشد، چراکه تقاضا همچنان پایین و عرضه به وفور در دسترس است.

جعفری تأکید کرد: وضعیت مرغ زنده و درخواست مردم به گونه‌ای است که عرضه و تقاضا به یک تعادل نسبی رسیده، در حال حاضر فراوانی کالا به همراه تقاضای کم، موجب ایجاد تنش در بازار نخواهد شد.

وی درباره جوجه‌ریزی گفت: درحال‌حاضر این روند به خوبی انجام می‌شود و هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد. امیدواریم در آینده نیز مشکلی برای تأمین مرغ و دیگر محصولات نداشته باشیم.

رئیس اتحادیه گوشت سفید استان اصفهان در ادامه به وضعیت بازار ماهی اشاره کرد و گفت: بازار ماهی نیز با کاهش تقاضا روبه‌رو شده و قیمت‌ها پس از تعطیلات کاهش پیدا کرده است و درحال‌حاضر، قیمت‌های ماهی نسبت به شب عید نیز پایین‌تر آمده‌اند.

انتهای پیام