شناسهٔ خبر: 72317216 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

دولت در طرح عدالت آموزشی توجه ویژه‌ای به کهگیلویه وبویراحمد داشته است

یاسوج- ایرنا- استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: کمبود محسوس فضای آموزشی در شهرهای مختلف کهگیلویه وبویراحمد همواره یکی از چالش های موجود و دغدغه جدی دانش آموزان، معلمان و خانواده ها به ویژه در مناطق مختلف استان بوده است که عزم راسخ دولت در تحقق طرح نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و اجرای ۱۹۲ مدرسه امیدها را برای رفع این مشکل اساسی در استان زنده کرده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز یکشنبه شب اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه وبویراحمد، یدالله رحمانی در جلسه شورای آموزش و پرورش طرح عدالت در فضای آموزشی را یک طرح بسیار مهم و تاثیرگذار دانست و گفت: نیاز است با همکاری همه دستگاه‌های اجرایی این طرح به نحو احسن در سطح استان اجرا شود.

وی اظهارداشت: در طرح عدالت در فضای ۱۰۶ مدرسه جایگزین مدارس سنگی، ۶۰مدرسه کانکسی، ۶مدرسه تخریب و بازسازی و ۱۸مدرسه نیمه تمام تکمیل و تامین خواهد شد.

رحمانی بیان کرد: اختصاص ۱۵ درصد اعتبارات و احداث این تعداد مدرسه در طرح عدالت در فضای آموزشی نشان از توجه دولت به این مهم دارد.

رحمانی بر همکاری فرمانداران بر اجرای این طرح در شهرستان‌های مختلف تاکید کرد.

وی افزود: در راستای اجرای طرح اجرای عدالت در فضای آموزشی باید به صورت مستمر گزارش‌هایی از روند اجرایی این طرح تهیه و بررسی شود.

رحمانی بر تعیین تکلیف زمین احداث مدارس از سوی فرمانداران با همکاری آموزش و پرورش تاکید کرد.

استاندار تصریح کرد: باید تا دهم اردیبهشت همه مدارس این طرح تعیین تکلیف و عملیات اجرایی آنها آغاز شود.

رحمانی افزود: باید تا قبل از شروع سال تحصیلی جدید این مدارس‌ تکمیل و آماده بهره‌برداری شود.

وی با تبریک هفته معلم بر همکاری همه نهادها در برگزاری برنامه‌های این هفته تاکید کرد .

وی با اشاره به اینکه ۵۰ درصد پرسنل در آموزش و پرورشی و مابقی در دیگر دستگاه های اجرایی هستند گفت: انجام کارهای اداری یک کار معلمی که همه باید یک معلم خوب باشیم.

رحمانی بر آموزش در سطوح مختلف از سوی مدیران تاکید کرد و گفت: در اجرای برنامه های آموزش و پرورش همه نهادها باید همکاری لازم را داشته باشند.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه اعتبارات آموزش و پرورش ملی است نیاز است سازمان برنامه بودجه استان در راستای پیشبرد اهداف برنامه‌های این نهاد همکاری لازم را داشته باشد.