به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، دکتر مهرزاد ناطق زاده افزود: در صورت تغذیه همزمان با شیر خشک، به مرور زمان نوزاد تمایل خود را به شیر مادر از دست میدهد و تولید شیر مادر نیز به دلیل کاهش مک زدن نوزاد، کاهش مییابد.
وی با اشاره به کافی بودن شیر مادر، گفت: تصور نکنید که شیر مادر ناکافی است و نوزاد گرسنه میماند. با مک زدن بیشتر نوزاد، تولید شیر نیز افزایش مییابد.
رییس اداره تحقیق و توسعه، آموزش مردمی و اطلاع رسانی معاونت غذا و داروی اهواز، با اشاره به فرمولاسیون شیر خشکهای معمولی بیان کرد: شیر خشکهای معمولی موجود در بازار با برندهای مختلف، از پروتئین گاوی و قند لاکتوز به عنوان منابع اصلی استفاده میکنند و تفاوت چندانی در فرمولاسیون ندارند.
ناطقزاده با اشاره به امکان جایگزینی برندهای دیگر در صورت عدم دسترسی به یک برند خاص، اظهار کرد: شیرخشکهای معمولی بر اساس گروه سنی به سه دسته تقسیم میشوند: نوع ۱ (ویژه نوزادان زیر ۶ ماه)، نوع ۲ (مخصوص کودکان ۶ ماهه تا یک ساله) و نوع ۳ (مناسب برای کودکان بالای یک سال).