شناسهٔ خبر: 72308735 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

توقیف ۱۴ خودروی هنجارشکن در پارس‌آباد

فرمانده انتظامی شهرستان پارس‌آباد از اجرای طرح برخورد با رانندگان متخلف شبانه در پارس‌آباد و توقیف ۱۴ خودروی متخلف خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردییل فیروز محمودی، فرمانده انتظامی شهرستان پارس‌آباد اظهار کرد: در پی خبر‌هایی مبنی بر انجام حرکات غیرمجاز، لایی کشی، ایجاد آلودگی صوتی و رفتار‌های هنجارشکنانه برخی از رانندگان خودرو در ساعات پایانی شب در خیابان‌های پارس‌آباد، طرح برخورد با این افراد در دستور کار مأموران انتظامی قرار گرفت.

وی افزود: با هماهنگی قضایی و با اجرای این طرح، ۱۴ خودرو که رانندگان این وسایل نقلیه هنجارشکن، اخلال در نظم و امنیت عمومی و قانون‌گریز توقیف شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان پارس‌آباد ضمن تذکر به رانندگان متخلف و هشدار به کسانی که مرتکب چنین رفتار‌هایی در سطح خیابان‌ها می‌شوند، تصریح کرد: این‌گونه اقدامات از سوی افراد هنجارشکن قابل‌قبول نبوده و پلیس اجازه نخواهد داد هیچ احدی موجب اخلال در نظم و امنیت شهروندان شوند.