شناسهٔ خبر: 72303017 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

دیدار معاون وزیر امور خارجه با معاون سیاسی دبیرکل سازمان ملل متحد؛

خطیب‌زاده: سازمان ملل از ظرفیت خود برای توقف نسل‌کشی در غزه استفاده کند

تهران- ایرنا- معاون وزیر امور خارجه کشورمان از معاون سیاسی دبیرکل سازمان ملل متحد خواست تا از تمامی ظرفیت سازمان ملل متحد و دبیرکل این سازمان برای تاثیرگذاری و توقف نسل کشی جاری در غزه و کرانه غربی استفاده کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه سیاست خارجی ایرنا، سعید خطیب زاده، معاون وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه دیدار با مقامات سیاسی و بین‌المللی شرکت کننده در نشست «مجمع دیپلماسی آنتالیا»، با خانم رزماری دی کارلو، معاون سیاسی دبیرکل سازمان ملل متحد، دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، دو طرف ضمن گفت‌وگو در خصوص مذاکرات غیرمستقیم جاری با ایالات متحده در عمان، پیرامون تحولات مهم منطقه ای و بین المللی با تمرکز بر جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین تبادل نظر نمودند.

معاون وزیر خارجه ایران‌ از خانم رزماری‌ دی‌کارلو خواست تا از تمامی ظرفیت سازمان ملل متحد و دبیرکل این سازمان برای تاثیرگذاری و توقف نسل کشی جاری در غزه و کرانه غربی استفاده نماید.

معاون سیاسی دبیرکل سازمان ملل متحد ضمن اَشاره به برخی اقدامات سازمان ملل متحد در این مورد ، وعده داد تا بر تلاش‌های خود در این زمینه بیفزاید.

خطیب زاده ضمن تقبیح تهدیدات نظامی آمریکا تاکید نمود این اظهارات و تهدیدات بر خلاف منشور سازمان ملل متحد بوده و انتظار می رود دبیرکل به طور مشخص این اظهارات غیرقانونی را محکوم نماید.

خطیب‌زاده: سازمان ملل از ظرفیت خود برای توقف نسل‌کشی در غزه استفاده کند