شناسهٔ خبر: 72295719 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

وزیر خارجه عمان: به تلاش و میانجی‌گری خود بین ایران و آمریکا ادامه خواهیم داد

بدر البوسعیدی پس از پایان دور اول گفت‌وگوی غیرمستقیم ایران و آمریکا گفت: ما به همکاری ادامه خواهیم داد و تلاش‌های بیشتری برای رسیدن به این هدف به کار خواهیم گرفت.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری آنا، بدر البوسعیدی، وزیر خارجه عمان عصر امروز (شنبه) پس از پایان دور اول مذاکره غیرمستقیم ایران و آمریکا در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: باعث افتخار من است که امروز در مسقط میزبان دکتر سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، و استیو ویتکاف، فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا بودیم و میانجی‌گری برای آغاز روند گفت‌وگو و مذاکرات را با هدف مشترک دستیابی به توافقی عادلانه و الزام‌آور انجام دادیم.

وی افزود: مایلم از دو همکارم برای این تعامل تشکر کنم؛ تعاملی که در فضایی دوستانه و مناسب برای نزدیک‌سازی دیدگاه‌ها و در نهایت دستیابی به صلح، امنیت و ثبات منطقه‌ای و جهانی انجام شد. 

وزیر خارجه عمان تصریح کرد: ما به همکاری ادامه خواهیم داد و تلاش‌های بیشتری برای رسیدن به این هدف به کار خواهیم گرفت.

 

انتهای پیام/