شناسهٔ خبر: 72288489 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

بازارچه‌ کسب و کار دانش‌آموزی در ۱۲۰ مدرسه گنبدکاووس برپا شد

گنبدکاووس- ایرنا- بازارچه‌های کسب و کار دانش‌آموزی در راستای جشنواره نوجوان خوارزمی و آشنایی بیشتر آینده‌سازان ایران با مفاهیم کارآفرینی و خود اشتغالی از امروز شنبه در ۱۲۰ مدرسه متوسطه دوره اول و دوم شهرستان مرزی گنبدکاووس برپا شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، مدیر آموزش و پرورش گنبدکاووس درحاشیه بازدید از بازارچه کسب و کار دانش آموزی مدرسه دخترانه «ترنج» این شهرستان بیان کرد: از امروز تا پایان فروردین ماه جاری مشابه این بازارچه در ۱۲۰ آموزشگاه برپا خواهد شد.

محمد غنی‌پور افزود: این بازارچه‌ها در راستای جشنواره ملی نوجوان خوارزمی هرسال در مدارس سراسر کشور، استان گلستان و گنبدکاووس برپا می‌شود.

وی بابیان اینکه جشنواره نوجوان خوارزمی ۱۳ رشته دارد که یکی از آنها برپایی بازارچه کسب و کار دانش آموزی است، اضافه کرد: دانش‌آموزان و مدارس گنبدکاووس از جمله مدارس «شهید ریاضی و شهید عسگری» این شهرستان درسال‌های اخیر موفق به کسب رتبه‌های برتر ملی در این جشنواره شدند.

بازارچه‌ کسب و کار دانش‌آموزی در ۱۲۰ مدرسه گنبدکاووس برپا شد

مدیر مدرسه دخترانه ترنج گنبدکاووس گفت: در بازارچه امروز بیش از ۸۰ غرفه توسط دانش آموزان برپا کردند که در برپایی و رونق بخشی به آن از ظرفیت انجمن اولیا و مربیان آموزشگاه و برخی اولیای دانش آموزان استفاده شده است.

محبوبه اسحاقی افزود: برپایی بازارچه کسب و کار دانش آموزی یکی از محورهای جشنواره نوجوان خوارزمی است و با هدف آشنایی بیشتر دانش آموزان با مفاهیم کارآفرینی، خوداشتغالی و سرمایه‌گذاری پول چند سالی است که برگزار می‌شود.

وی اضافه کرد: بیشتر غرفه‌های برپا شده مربوط به دست ساخته‌ها، صنایع دستی، طراحی و نقاشی و طبخ و ارائه انواع غذا و خوراکی‌های سالم توسط دانش آموزان است.

اسحاقی بابیان اینکه برپایی این بازارچه در راستای درس کار و فناوری دانش آموزان بوده است، ادامه داد: یکی از ساعت‌های آموزشی در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، ساعت اقتصادی است که نوجوانان ما با مفاهیم کسب و کارها و فعالیت‌های اقتصادی آشنا می‌شوند.

مدیر مدرسه دخترانه ترنج گنبدکاووس همچنین با اشاره به شعار امسال (سرمایه گذاری برای تولید)، تصریح کرد: اعتقاد داریم مدارس نه فقط محلی برای یادگیری علوم درسی بلکه می‌تواند مکان و مقدصی برای یادگیری انواع مهارت، تولید و کارآفرینی نیز باشند.

آموزش و پرورش شهرستان گنبدکاووس با افزون بر ۴۰۰ هزار نفر جمعیت، بیش از ۹۲ هزار دانش آموز از پیش دبستانی تا متوسطه دوره دوم دارد.