شناسهٔ خبر: 72287162 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

نخستین شناور نفتی در بندر شهید رجایی پهلو گرفت

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان از پهلودهی نخستین شناور نفتی بزرگ فله‎بر قیر در بندر شهیدرجایی خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از هرمزگان و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان، حسین عباس‌نژاد با اشاره به پهلو گرفتن نخستین شناور نفتی در بندر شهید رجایی اظهار کرد: از این شناور ۴۴ هزارتن کالای قیر از پایانه‌های نفتی بندر خلیج‌فارس بارگیری خواهد شد.

وی افزود: شناور نفتی فله‎بر قیر دارای ۱۸۳ متر طول و ۱۲.۵ متر آبخور است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: در سال گذشته هزار و ۴۴۴ فروند کشتی تانکر نفتی از بندر شهید رجایی و بندر خلیج‌فارس، عملیات تخلیه و بارگیری داشتند که حاکی از افزایش ۳.۹ درصدی نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ است.

وی خاطرنشان کرد: از ابتدای فروردین تاکنون نیز دو فروند شناور کالای اساسی حامل «روغن خوراکی و جو» در بندر شهید رجایی پهلو دهی شده است.

به گزارش ایمنا، بندر نفتی خلیج‌فارس در منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی به‌دلیل موقعیت راهبردی، قرار گرفتن در مسیر ترانزیتی شمال جنوب و نزدیکی به صنایع و پالایشگاه‌های منطقه با ۱۲ پست اسکله به‌عنوان بزرگترین بندر نفتی زیرمجموعه سازمان بنادر و دریانوردی به شمار می‌رود.

در این بندر نفتی انواع فراورده‌های نفتی شامل بنزین، نفت گاز، نفت کوره، قیر، نفت سفید، فورفورال و انواع روغن جابه‌جا می‌شود.